Technika/Életmód

5 MUST HAVE ruhadarab

2013. 04. 30. • Szerző: Suhy
5 MUST HAVE ruhadarab

Te már előkerested a tavalyi napszemüveged? Mert hivatalosan is jelentjük: a tavasz/nyár megérkezett, úgyhogy színekre fel! Reggel, ha kinézel az utcára, egyre kevesebb a sötét színekbe burkolózott ember, hát viruljunk ki mi is.

 

Cikkünkben öt olyan ruhadarabot mutatunk be, amelyek jól kombinálva akárkin jól állnak, és mindegyik stílus egy új énünket mutatja meg a nagyközönségnek.
 
1.       Lolita
 
Ebben a bájos, kislányos ruhában olyan elbűvölők lehetünk, mint maga Hófehérke. Nem túl nyitott fazonú, mégis sejtelmes, vonzza a tekintetet. Ha még masnit is kötünk a hajunkba, a végeredmény tökéletes lesz. Mindenképpen szerezzünk be egy ilyen ruhadarabot, hisz praktikus: nyáron akár egy kis szandállal, saruval önmagában is jól hordható lesz.
 
2.       Go-Go CowGirl! Farmert fel!
A koptatott, tépett farmerek megint divatba jöttek! Jelenleg a skinny, avagy a „répa” szabás a hit, amely viszont a teltebb lányoknak nem túl előnyös. Viszont mielőtt elkeserednének egyesek, a jó hír az, ha egyenes szárú fazont választunk, akkor megjelenésünk súlytól függetlenül sikkes lesz. Feltételenül magassarkú cipővel viseljük, amely minél különlegesebb színű, annál jobb lesz az összhatás. Jelenleg a bokát kivillantó fazon a legfelkapottabb.
 
3.       Zebra-stílus – teljesen máshogy
 
A csíkok kavalkádja ellepte a várost! Szabályos vagy szabálytalan, klasszikus vagy extravagáns, mindegy, a lényeg a csík! A képen látható ruha olyan vizuális hatással van, mintha 3D-s szemüvegen át néznénk, vonzza a szemet. Ugyanakkor a hosszanti csíkok, ha szabályosabban vannak elrendezve, nyújtják az idomokat, és optikailag vékonyítanak. Válasszunk alakunknak megfelelőt, ingben, ruhában, akár nadrágban, és biztos nem leszünk szürke verebek most tavasszal sem.
 
4.       Légy egyszerre vad és szexi
 
A bőrkabát az egyik legvagányabb ruhadarab mióta kitalálták. És ezt még megfűszerezték az idén szegecsekkel! Nos, elmondhatjuk, hogy az eredmény bámulatos. Visszafogottabbak válogathanak egyszerűbb kabátokból, amelyeknek csak a vállán található pár laposabb szegecs, esetleg csillag. Másoknak az egész kabátját beboríthatja a tövisekre hasonlító fém, amelynek az üzenete egy: ne közelíts, veszélyes vagyok! És ki ne szeretne időnként veszélyesnek tűnni? Végülis, a veszély egyenlő az izgalommal.
 
5.       Retro megjelenés egy kis csavarral
Ránézünk erre a ruhára, és egy régi iskolai fellépésünk jut az eszünkbe? Esetleg anyukánk ilyenben várta a vendégeket újévkor, amikor minket ágyba parancsoltak? Igen, ez kétségtelenül egy retro darab, és ezért IN! A lényeg ebben az esetben a gallérban rejlik. Az idén nagyon menők a nagy, csillogó gallérok, formától függetlenül, amelyek szerencsénkre külön-külön is megvásárolhatóak. Lehetnek fémből, szegecselt bőrből, vagy gyönggyel kivarrottak, a lényeg, hogy feltűnőek legyenek. Egy kis feltupírozott haj, két szemtusvonás, és máris úgy érezhetjük magunkat, mint aki egy filmből lépett ki egyenesen a 21. század talajára.

 

 


Szerző:
Suhy
Budapest

1986
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Walking Coaching – a sétáló megoldásWalking Coaching – a sétáló megoldás
Kisütött a nap, és a problémáinkat szél fútta tova. A depressziós időnek már vége, és mégis olyan érzésünk van, mintha életünk ...
Halpedikűr a Ráday utcában - beszámolóHalpedikűr a Ráday utcában - beszámoló
Ha valaki azt gondolta, hogy a halak az emberek felé csakis végtelenül passzív, unalmas állatok lehetnek, interakcióba lépni ...

Legnépszerűbb cikkek »
Kis írógép történelemKis írógép történelem
Manapság a számítógép szinte teljesen kiszorította, de a mai napig vannak hívei és főleg gyűjtői. Az írógép sok változáson ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: