Sport

7 percre volt a Milan a Bajnokok Ligája-indulást érő hely elvesztésétől

2013. 05. 23. • Szerző: Molnár Szabolcs
7 percre volt a Milan a Bajnokok Ligája-indulást érő hely elvesztésétől

Miután szokatlanul gyengén kezdte a Milanói gárda az olasz bajnokságot, mindössze 30 pontot gyűjtvén a téli szünetig, egészen remek 2013-as esztendőt tudhatnak magukénak Allegri fiai.


19 forduló után csak a hetedik helyre volt elegendő a 30 pont. Ez a teljesítmény nem nevezhető kielégítőnek egy olyan csapat számára amelynek a minimális cél a BL szereplés, vagy akár a Lo Scudetto megnyerése. Egy fordulóval a Serie A lejárta előtt a Milan a harmadik helyet foglalta el a bajnokság ranglistáján mindössze 69 ponttal. Ez bizonyítja, hogy a rossonerik sokkal jobb teljesítményt nyújtottak a bajnokság második felében. Csak a címvédő Juventus szerzett több pontot náluk a Serie A második felében.
panerai swiss replica watches Az utolsó mérkőzést a Milan a Siena otthonában játszotta. Ahhoz, hogy bebiztosítsák a harmadik helyet a tabellán szükségük volt a 3 pont megszerzésére, mivel a Fiorentinával szembeni előnyük csak 2 pont volt. Egyik gárda cheap replica hublot watches mérkőzése sem tűnt még csak nehéznek sem, a milánói együttes az utolsó öt mérkőzésén pont nélkül záró, 19. helyezett Siena, a két ponttal lemaradó firenzeiek pedig a legutóbbi 18 meccsén csak két pontot megszerző, 20. pozícióban záró Pescara vendégeként lépett pályára. A firenzeiek mindössze 30 perc alatt lerendezték a mérkőzést Pescaraban, ugyanis 3-0 volt az eredmény alig fél órával a kezdő hublot big bang ayrton senna replica sípszó után. Teljesen másként alakultak a dolgok Sienában, ugyanis az eredmény 1-0 volt a Siena javára a 83. percig, amikor egy műesés után a játékvezető büntetőt fújt a Milannak és a 11-est kiharcoló Balotelli kiegyenlített. Majd a 87 percben Mexes góljával a Milan bebiztosította a 3 pontot és egyben a Bajnokok ligájában való szereplést a következő szezonra.
A forduló lejárta után jogosnak nevezhető Montelláék felháborodása, ugyanis a Milannak az idény során több meccsen fújtak be büntetőt kulcspillanatokban. Több mint 10 meccses veretlenségi sorozatukban fontos szerepet játszottak a hibás játékvezetői döntések is. Az utolsó fordulóban történtek után mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy a Milan valóban megérdemelte a B.L. szereplést vagy inkább a folyamatosan jól teljesítő Fiorentinát illetné a 3. helyezet a tabellán, miután tavaly a kiesés veszélyeztette őket. Adriano Galliani sportigazgató is oroszlánrészt vállalt a Milan 2013-as kiváló szereplésében, ugyanis már a télen bejelentette, hogy a csapata minimum BL szereplést fog kiharcolni, és az utolsó forduló előtt is megerősítette, hogy a Milan akárhogy, de győzni fog Sienában.

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

Szerző:
Molnár Szabolcs


0
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Nyugtalanító kétségNyugtalanító kétség
A nemrégiben Debrecenben lezajlott FTC meccs ismét nem a futball, vagy épp az egészséges versengés jegyében telt. A mérkőzést ...
Szegedi Pankráció Szupershow!Szegedi Pankráció Szupershow!
Magyarország legkirobbanóbb élő műsora ismét Szegedre látogat! Tavaly több, mint 1300-an tombolták végig a Hungarian Championship ...

Legnépszerűbb cikkek »
Adrenalin Extrém Hétvége, KunmadárAdrenalin Extrém Hétvége, Kunmadár
Augusztus 16-18 között került megrendezésre a Kunmadarasi Extrém Hétvége, ami ezúttal is tartogatott meglepetéseket. ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: