Programajánló

A Sziget lelke: Cirque du Sziget

2017. 08. 13.
A Sziget lelke: Cirque du Sziget

Még javában dübörög a Sziget Fesztivál, ha pedig valóban meg akarod tapasztalni, milyen a Sziget lelke, irány a Cirkusz-sátor!

 A Szigetben a legjobb, hogy nem csak koncertek sorozata, hanem kb mindenki megtalálja a korához, habitusához, kulturális nívójához való kikapcsolódást.

Ennek az egyik legjobb példája, a különleges atmoszférájú Cirque du Sziget, ahol igen különleges élményekben lesz része az ide látogatóknak.

Elsőkézből ajánljuk a BARBU Electro Trad Cabaret előadását, ahol átélhetjük egy századfordulós montreali cirkusz hangulatát. 

Képzelj el egy vásárteret, ahol a nézőket lehengerlő előadások, egyszerű érdekességek és váratlan meglepetések ejtik egyik ámulatból a másikba. Időutazás a Szigeten? Itt semmi sem lehetetlen! Tarts velük te is, ne hagyd ki a Cirque du Sziget legőrültebb előadását, ahol a Cirque Alfonse klán és az őket kísérő menő electro-trad banda tagjai egymást hajszolják az egyre hajmeresztőbb trükkökbe!

Rendező: Alain FRANCOEUR

Produkciós vezető: Hugo HAMEL

Világítás: Jean-Louis ROBERT

Hangosítás: Lionnel DECHAMPS

Cirkuszi művészek: Antoine CARABINIER LEPINE, Geneviève MORIN, Laurent JOLLY, Nikolas PULKA, Jean-Philippe CUERRIER, Jonathan CASAUBON, Andréanne NADEAU

Társulat képviselője: Julie CARABINIER LEPINE

Zenészek: Josianne LAPORTE, David SIMARD, François DUVAL

Az előadás hossza: 70 perc


« Előző cikk
Következő cikk »
ÉLET.TÖRTÉNETEK.HU: Pira - BellaÉLET.TÖRTÉNETEK.HU: Pira - Bella
Igaz történetek sorozata a közelmúltbólLengyel Nagy Anna történetei színpadra alkalmazva ...
Ez a nap más mint a többi: rajtol a 25. SzigetEz a nap más mint a többi: rajtol a 25. Sziget
Ma végre elstartolt a Sziget, indul az egész héten át tartó, 25. jubileumi buli. A szigetlakók közül sokan már korábban ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: