Itthon/Világ

A betegségek nem csak az űrből jönnek

2014. 07. 29. • Szerző: istefán
A betegségek nem csak az űrből jönnek

Ez most már biztos, miután egy nem titkos Pentagon jelentést tettek nyilvánossá egy kíváncsi amerikai állampolgár jóvoltából, aki a tájékoztatás szabadságáról szóló törvény alapján szerette volna tudni, hogy mi rejtőzik a Válogatott nem halálos fegyverek biohatásai cím mögött.
ASHRAE 90.1

Így megtudta aztán, hogy nem csak a világűrből szóródnak ránk különböző cifrábbnál-cifrább betegségfélék.
Pedig nagyon sok képviselője a tudomány ASME B31.3 világának szentül meg van győződve, hogy a legtöbb betegség kórokozója az űrből érkezik a Földre, éppúgy mint ahogy annak idején több mint valószínű, az élet is érkezett.
Tulajdonképpen a Bibliában leírtaknak adnak igazat, csak egy kicsikét modernebb kivitelezésben, hiszen valójában nem földi lény az, aki életet tud adni, és sok  olyan betegség sújtotta, és sújtja az emberiséget melyek megjelenésre nem igazán tud senki elfogadható magyarázatot adni.

Ezek csak úgy megjelennek, ellenszer nuku, erre fel gyorsan rájuk fogják, hogy valami mutáns vírus okozza, amelyik unalmában a szomszédjával fajtalankodott, ettől meg annyira elfajzott, hogy nem lehet bírni vele.
Régen egyszerűbb volt a helyzet, mert nem lévén semmilyen biohatást kiváltó fegyver, ASHRAE 90.1 az emberek tudták, hogy akkor számíthatnak valamilyen gyógyíthatatlan és veszélyes járványra, ha például megjelenik egy üstökös.
Hát kérem erre ma már nincs szükség, nem kell várni hetvenhat évet, míg megjön a Halley-üstökös, hogy valami nyomorúságot hozzon az emberiségre, meg tudja ezt tenni maga az ember saját kezűleg.
De ne barangoljak el a csillagok világába, hadd lássuk miről is van szó, a fent említett jelentésben. Szóról éppen nincs szó, csak hangokról van, melyeket az emberek fejében hoztak létre lézerek használatával, több száz méter távolságból, és ami nem halálos csak pszichológiailag romboló hatása van.
Rövid távú hatás egy kis eszméletvesztés, néhány percig tartó roham,  esetleg izomgörcs, hosszú távon állítólag még nem próbálták ki, így semmi bizonyosat nem tudni.
Mondjuk abban az esetben halálos is lehet, ha az embert a legagyafúrtabb agyturkász se bírja megszabadítani a hangoktól, így kénytelen addig verni fejét a falba, míg elköltözik egy más világba, ahol csak a döglégy árthat a fizikumának, de lézer nem a pszichikumának.
Ugyancsak lézerekkel sikerült még felmelegíteni lassacskán az emberi testet egy lázas zavarodott állapotig, anélkül hogy maláriát terjesztő szúnyog csípte volna meg.

Itt merült fel bennem a kérdés, hogy kik voltak a kísérleti alanyok?
Hiszen tudtommal ma már nem divat a kínzás, vagy én maradtam volna le valami újdonságról?
Mert feltételezem nem patkányokon kísérleteztek, hiszen emberi testről van szó mindenhol, no meg egy patkány úgyse tudná megmondani, hogy képzeletbeli hangot hall, vagy igazit.
Választ erre a kérdésre nem igazán leltem, de API STD 1104 talán arra igen, hogy mire lehetne például Izrael hírhedt Acélsugarát használni. Aki nem olvasta erről írt jelentésem, és nem tudja mi az, annak itt velősen pár szóban elárulom,( nehogy hangok súgják meg neki) hogy az egy nagy hatótávolságú lézerfegyver, ami állítólag kísérleti  stádiumban leledzik egyelőre.
De, ha esetleg a közeljövőben olyan hírek terjengenek, hogy egyre több muzulmán járul a Panaszfalhoz, de nem panaszkodni, hanem a fejét a falba verni, akkor szinte bizonyosak lehetünk, hogy az Acélsugár működésbe lépett, és 15 Hz-es frekvencián működtetik.
Ugyanis ekkora frekvenciát szóró nagyfeszültségű pulzáló forrás szükséges, hogy az emberi testben ellenőrizhetetlen neuron égés kezdődjön el.
Sokszor elámulok, hogy mily csodálatos dolgokra képes a modern technika!
Igaz amikor ilyen találmányokról hallok, kételkedem, hogy teljes egészében emberi kitaláció lenne, legtöbbször az az érzésem, az ördögnek is van némi köze hozzá, aki állítólag nem űrlény.
Vagy talán űrbéli sugallatra találnának ki egyesek mindenféle embersanyargató és emberpusztító fegyverféleséget?
Ha így van, akkor bizony igazuk van azoknak, akik azt állítják, hogy minden jót és minden rosszat az űrből kapunk, csak van amit első kézből, a többit meg közvetve.

Egyébként szerintem totál mindegy, hogy ki sugdos a fülébe annak, aki ilyesmiket kitalál, és kár törjük rajta fejünket, inkább arra vigyázzunk, nehogy a falba kelljen verjük kobakunkat valamilyen asme download képzelt hang miatt.
Hiszen annyiféle sugárzásnak vagyunk kitéve, hogy az a 15 Hz-es frekvenciájú úgy elvész közöttük, mint egy földi kis nyavalya, a kozmoszból érkező sok nagy nyavalya között.

 

asme section viii

Szerző:
istefán
Kolozsvár
Férfi
1959
Követem
Globálisan gondolkodva
Bûn és büntetés
Reszket a gatyám mert...
A kötelező biztosítás
Úgy fizet az ASIROM, hogy ettől magam elsírom
A demokrácia sötét oldalán
Menekültek vagy honfoglalók?
A pénz rabjai vagyunk, de szabadok akár indián John a rezervátumban
Burned-out: azaz kiégve. De annyira fiatalon?
Mi lesz veled emberiség, ha eltűnnek a méhek?
Miért lopjátok el az életet?
A nagylelkűség ára
Fejet cserélhetünk nemsokára
Nyakunkon a defláció!
Az ördög lehelete
Intelligencia és civilizáció
Zöldülő marslakónak lenni
Mi lesz az atomfegyverekkel, ha időnap előtt bekopog a nukleáris télapó?
Pólusváltás vagy háború?
Lesz-e az Ebola vírusának ellenszere?
A betegségek nem csak az űrből jönnek
Jaj neked te szegény ördög!
Piac és demokrácia
A fekete doboz
Narkót adok nektek, földi mennyországot!
Füstöljek, vagy füstölögjek?
Infláció és defláció
Ha egy UFO -ban születtem volna...
A mezei tapsifüles és a vegyi fegyver
A halálcsillag
Klímafegyver és hidegháború
Fogyókúráznék
Volt élet a Marson, de miért tűnt el?
Félelem nélkül is reszketek
Csókhiányban szenvedünk
Katasztrofális a katasztrófavédelem
Egy menő orosz divat
Elfordul, vagy felfordul a világ?
Fordulat a bankvilágban?
Halhatatlanok leszünk!
A gondolat tuningol?
A lyukakról általában
A valódi műhús szelet
Kié a Föld holdja?
Bolond, vagy félkegyelmű
ITT A JÉGKORSZAK A KANYARBAN!
A Bűvös dátum: 2012. december 22.

« Előző cikk
Következő cikk »
Lesz-e az Ebola vírusának ellenszere?Lesz-e az Ebola vírusának ellenszere?
Vannak dolgok melyek szöget ütnek az ember fejében (legalábbis az enyémben) és bizony ha kemény fejű valaki, akkor nehezen ...
Jaj neked te szegény ördög!Jaj neked te szegény ördög!
Most már hivatalosan is addig űzhetnek, míg úgy ott hagyod kedves gazdád, mint dromedár a metángázt ügetés közben, de másfelől ...

Legnépszerűbb cikkek »
„Felháborító! Felfértem a buszra, sőt le is tudtam ülni.” – A BKV válaszolt.;Felháborító! Felfértem a buszra, sőt le is tudtam
A BKV-nak minden bizonnyal rengeteg felháborodott levél érkezik. Arra voltam kíváncsi milyen választ kapok, ha egy teljesen ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: