Zene

A kluboktól az X-faktorig – Bagossy Norbival beszélgettünk

2012. 04. 22. • Szerző: Széles Gábor László
A kluboktól az X-faktorig – Bagossy Norbival beszélgettünk

Baricz Gergővel, a tavalyi X-faktor bronzérmesével évek óta ismerik egymást, számos közös kaland köti őket egymáshoz. Együtt indultak az X-faktorban is. Bagossy Norbival beszélgettünk.

 

Mikor kezdtél el énekelni?
 
4-5 éve kezdtem el énekelni, először gitárt vettem a kezembe, majd később mikor már sikeresen el tudtam játszani pár egyszerűbb dalt, az énekkel is elkezdtem foglalkozni.
 
Honnan jött az ötlet, hogy elindulj egy tehetségkutatóban?
 
Nem gondolkodtam sokat azon, hogy induljak-e az X-faktorban, vagy sem. Ahogy megláttam a tévében, hogy kezdődik, pár nap elmélkedés után le is adtam interneten keresztül a jelentkezésem.
 
Barátod, Baricz Gergő  3. lett a tavalyi X-faktorban, mesélnél arról, honnan ismeritek egymást? Mikor és hogyan kezdődött az ismeretségetek?
 
Gergővel még a középiskolában ismerkedtünk meg, együtt zenéltünk egy kis ideig, aztán ő egyetemre ment más városba, elég távol, így nem tudtunk eleget próbálni és ezért feloszlott a zenekar.
 
Hogy élted meg azt, hogy ő végül is döntős lett, sőt, egyenesen a bronzéremig menetelt a 2011-es X-faktorban?
 
Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy Gergő egészen a harmadik helyig küzdte fel magát. Végül is egyikünknek sikerült elérni azt, amit szeretett volna ezen a versenyen.  
 
Elképzelhetőnek tartod, hogy láthatunk még valamilyen tehetségkutatóban? 
 
Nem szeretném azt mondani, hogy nem fogok jelentkezni több tehetségkutatóba, de ugyanakkor azt sem, hogy biztos, hogy fogok. Ha így lesz, akkor remélem, hogy az meglepetésként fogja érni az embereket, és hogy örülnek majd, hogy ismét a képernyőn láthatnak. Egyelőre No Sugar nevű rock bandámmal zenélgetek, egyre nagyobb sikerrel, továbbá akusztikus felállásban gyakran lépek fel klubokban.
 
Ha egyszer lehetne saját CD-d, az milyen lenne?
 
Nagyon sok fajta zenét szeretek a lassú romantikus daloktól  kezdve, egészen a pörgősebb zenékig. Valószínűnek tartom, ha majd CD-m lesz, akkor azon több fajta stílus is megtalálható lesz, és mindenki megtalálhatja majd rajta a neki legjobban tetszőt.
Köszönöm szépen az interjút!

 


Szerző:
Széles Gábor László
Szombathely
Férfi
1982
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Visszatértek!  - Új stúdióalbum a DragonforcetólVisszatértek! - Új stúdióalbum a Dragonforcetól
Áprilisban végre megtörtént, amire a rajongók négy éve vártak. Hosszú csend és egy énekesváltás után új stúdióalbummal jelentkezett ...
Összefogás: bukott koncert = bukott előadók?Összefogás: bukott koncert = bukott előadók?
Tehetnénk fel a kérdést a február 19-én megrendezésre került, kínosan nézőmentes Összefogás koncert apropóján. Pedig most ...

Legnépszerűbb cikkek »
Öt hangon - PentatonixÖt hangon - Pentatonix
A videó megosztó oldalak hatalmas előnye, hogy a média ipar minden érintő ágának innovációját hozza. Ennek hatásait ma még ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: