Fotó pályázat

André Kertész fotópályázat 2013 Lejárt.

2013. 05. 30. - 2013. 06. 11.

Szigetbecse Községért Közalapítvány, a Sziget-csücske Természetbarátok Egyesülete és a Szigetbecse Község Önkormányzat támogatásával fotópályázatot hirdet felnőtt és ifjúsági (18 éves korig) korcsoportban, a következő két kategóriában

 

  1. Élet az erdőben, mezőn, vízben:  a pályázat célja a természetben élő növények, állatok  bemutatása
  2. Túrázz, hogy láthass!:  a pályázat célja a mozgás örömének és a természet szépségeinek a bemutatása, ezen keresztül a szabadidősport megszerettetése.
Részvételi feltételek: nevezni lehet mindkét korcsoportban és mindkét kategóriában maximum 5-5 db A4-es színes vagy fekete-fehér papírképpel. A pályázott fotókat digitálisan is kérjük elküldeni email címünkre. Nincs nevezési díj. Bárki pályázhat, nemtől, kortól, lakhelytől függetlenül. Számítógépes utómunkával megváltoztatott tartalmú kép nem vesz részt a versenyben.  A pályázott fotók a kiíró tulajdonában maradnak, s azokat kiállítási tárgyként szerepeltethetik.
Pályázat benyújtási határideje: 2013. június 10.
Pályázat benyújtásának címe: Szigetbecse Községért Közalapítvány 2321. Szigetbecse Petőfi S. u. 34.
Email: kerteszandre2013@gmail.com, telefon: 06-30-317-4285, 06-30-391-3325, 24-513-510
A pályázónak jeligét kell választani. Minden fotó hátsó oldalára rá kell írni:  a választott korcsoportot (felnőtt vagy ifjúsági), a kategóriát,  a  fotó címét, készítésének helyét és idejét, valamint a pályázó által választott jeligét.  A fotók mellé lezárt borítékban helyezze el a pályázó adatait (nevét, címét, email címét, telefonszámát). A lezárt boríték tetejére írja rá a jeligéjét.
Díjazás:
Felnőtt korcsoportban mindkét kategóriában
  • I.  díj: 20.000 Ft értékű ajándékcsomag
  • II.  díj: 10.000 Ft értékű ajándékcsomag
  • III.  díj: 5.000 Ft értékű ajándékcsomag
Ifjúsági korcsoportban mindkét kategóriában
  • I.  díj: 10.000 Ft értékű ajándékcsomag
  • II.  díj: 8.000 Ft értékű ajándékcsomag
  • III.  díj:   5.000 Ft értékű ajándékcsomag
A fenti díjakon kívül a szponzorok különdíjakat oszthatnak.  A pályázott fotókból fotókiállítás nyílik a Petőfi Sándor Művelődési Házban Szigetbecsén.
Az eredményhirdetés és a fotókiállítás megnyitójának várható időpontja június 28-a 18.00 óra.
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
Balkán hangja fotópályázat 2013
A Balkán Hangja Fesztiválsorozat keretén belül a Balkán Hangja Kulturális Egyesület fotópályázatot hirdet amatőr fotósok ...
A Kisalföld gyöngyszemei természetfotó pályázat
A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a fenti címmel természetfotó pályázatot hirdet a működési területén található természeti ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: