Film pályázat

Aranydisznó díj 2012 Lejárt.

2013. 01. 03. - 2013. 02. 01.

Tejel a disznó! Pályázat a legrosszabb reklámok újragondolására. A legjobb újraértelmezést 100 000 Ft-al jutalmazzuk!

 

A pályázat kiírója: az Aranydisznó-díj megalapítója, a Bistro Reklámügynökség Kft.
Pályázók köre: 25 év alatti magánszemély vagy 25 év alatti magánszemélyek csoportja
Pályázati anyag: 2012-es Aranydisznó-díj nyertes reklámjainak újraértelmezését várjuk, avagy Ti hogyan reklámoznátok az adott terméket?
Aranydisznó-díj nyertesek:
Az érvényes pályázathoz a fenti díjazott reklámokra várunk új reklámötletet storyboard, film vagy plakát terv formájában. A beküldött anyagokban nem a megvalósítás színvonalát, hanem kreatív koncepciót, ötletet szavaztatjuk meg.
A pályázati anyagokon kérjük feltüntetni a pályázat beküldőjének nevét, elérhetőségét valamint a terméket, amelyre a pályamű készül.
Egy pályázó vagy csoport több pályázati anyagot is beküldhet.
A kiíró fenntartja a jogot, hogy azokat a pályaműveket, amelyek tartalma: hatályos jogszabályba ütközik (pl.: bűncselekmény elkövetésére való felhívás vagy rágalmazás, mások faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb hovatartozásra nézve sértők, obszcén – pályázatból kizárásra kerülnek.
Pályázatokat az alábbi címre várjuk: aranydisznó@bistroreklam.hu
A pályázatok beküldésének határideje: 2013. január 31.
A pályázatok értékelése:
  • A beküldött pályaműveket az Arany Disznó facebook oldalára töltjük fel, itt lehet szavazni 2013 február 11-től, a legtöbb szavazatot kapott pályamű nyer.
  • A legtöbb szavazatot gyűjtő pályázat beküldője 100 000 Ft-ot nyer.
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Budapesti Építészeti Filmnapok 2013
A Budapesti Építészeti Filmnapok 2013 március elején tartandó 5. kiadása várja az építészeti, városi és design témájú filmeket, ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: