Kultúra/Kiállítás

Art Expo – Amatőr Kortárs Művészeti Kiállítás és Vásár

2014. 10. 26.
Art Expo – Amatőr Kortárs Művészeti Kiállítás és Vásár

Az Evokáció Produkciós Iroda, azzal a céllal kelti életre az első budapesti Art Expo – Amatőr Kortárs Művészeti Kiállítás és Vásár gondolatát, hogy teret és lehetőséget adjon több száz amatőr képzőművésznek a bemutatkozásra.

 

A hasonló típusú börzéken leginkább nagy galériák és mindenki által ismert és elismert művészek jelennek meg több millió forintra értékelt műveikkel. Valamint olyan multinacionális cégek, amelyek ezen művészek munkáihoz nyújtanak hátteret.

Ezen kívánunk változtatni, azzal, hogy ezt a vásárt megrendezzük. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehetőséget kell biztosítani a bemutatkozásra, hiszen jól tudjuk, hogy „Minden annyit ér, amennyit adnak érte!”

Magyarországon számtalan méltatlanul háttérbe szorult művész él és alkot. Nekik egy-egy kiállítási lehetőség is nagy-dolognak számít, valamint nagy anyagi terhet is jelent számukra.
Eljött hát az ideje, hogy megmutathassák magukat a közönségnek. Az Evokáció Produkciós Irodának nem feladata a kiállításra szánt művek művészi színvonalának megítélése.
Időpont: november 29-30.
Helyszín: Hungexpo F pavilon 4000nm

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Esőember - Utoljára az Orlai Produkciónál
Esőember - Utoljára az Orlai Produkciónál
2014 végén lekerül az Orlai Produkciós Iroda repertoárjáról a nagysikerű Esőember című előadás, új filmes produkció vélhető ...
Szabadulós szobák a Sziget FesztiválonSzabadulós szobák a Sziget Fesztiválon
A szabadulós játékok igazi hungarikumok, több mint 3 éve töretlenül tart sikerük. Szorosan kapcsolódnak a romkocsmákhoz ...

Legnépszerűbb cikkek »
Rémisztetették már halálra? És tízszer egymás után?
Horrorszínház BudapestRémisztetették már halálra? És tízszer egymás után?Horrorszínház
Hölgyeim és Uraim! Minden kedves vendégét túláradó borzongással várja Európa legsokkolóbb rémületgyára, a budapesti horrorszínház! ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: