Zene

Az X-faktor mosolygós „cukisága” – Kováts Verával beszélgettünk

2012. 05. 17. • Szerző: Széles Gábor László
Az X-faktor mosolygós „cukisága” – Kováts Verával beszélgettünk

Kováts Vera az X-Faktor tavalyi szériájában tűnt fel. A mindig mosolygós lány bejutott az X-faktor döntőjébe,és ott meg se állt egészen a 8.döntőig.A tehetséges, ifjú énekesnővel beszélgettünk.

 

Énekeltél már az X-faktor előtt is?
Persze! Nekem a zene az életem, mindig is ezt szerettem volna csinálni, most nagyon boldog vagyok!
 
Mit éreztél akkor, amikor kiderült, hogy bekerültél az élő showba?
Hát ezt nem lehet megfogalmazni. Nem nagyon tudtam felfogni, szerintem abban a pillanatban senki. Úgy vártam a beköltözést, hogy aludni, enni, tanulni sem tudtam, minden gondolatomat lekötötte!
 
Az X-faktor nem csupán a zenei pályafutásodat alapozta meg, de a szerelem érzését is a szívedbe lopta. Tulajdonképpen mi volt az a pillanat, amikor rájöttetek, hogy többet éreztek egymás iránt Gergővel a puszta barátságnál?
Lassan alakult ki. Már a tábortól kezdve nagyon jóban voltunk! Pontosan nem tudnám megmondani mikor éreztem először szerelmet, de azt tudom, hogy az első csók után rá se néztem más fiúkra! :)
 
Mostanság - a facebook-od mindennapos olvasójaként - nagyon sokat olvasok arról, hogy több mindent (pl. pacalt, steak-et) is mostanában ettél először. Hogyhogy csak most? Korábban nem voltál ilyen bevállalós? Vagy inkább válogatósnak mondanád magad?
Inkább nem volt rá lehetőségem! :) Imádok új ételeket megkóstolni, szeretem a csípős dolgokat, de például tatárbeefsteak-et is először az X-lakásunkban(- Corvin sétány, a szerk.) ettem! :) Egyáltalán nem mondanám magam válogatósnak! Szinte mindent megeszek :)
 
A főzéssel hogy állsz?
Elég alapszinten művelem. De ha kedvem szottyan kicsit főzöcskézni, azt az egész családomnak meg kell kóstolnia! Palacsintát például - a család szerint - profi módon tudok csinálni.
 
Fotó: Höltzl GergelyNemrégiben az a megtiszteltetés ért, hogy te énekelhetted a március 15-én bemutatott amerikai mozifilm, a Tükröm, tükröm betétdalát, amelynek címe I believe. Hogyan jött a felkérés?
Nagyon meglepett a felkérés, örömmel töltött el. Nagyon megtisztelő volt, hogy egy ilyen nagy mozifilm zenéjét én énekelhettem el. A kiadómon keresztül érkezett a felkérés, mivel ők adják ki a film zenéjét az egész világon.
 
Azt is a facebookodon olvastam, hogy jártál a World Hip Hop Championship Hungary, vagyis a hiphop-világbajnokság magyarországi fordulóján. Hogy kerültél oda?
Sok felkérést kapok mindenféle rendezvényre, aminek szívesen teszek eleget, ha időm engedi. Ez is egy ilyen volt, nagyon jól éreztem magam, hiszen nemrég még én is egy hasonló tehetségkutatón vettem részt. Máskor is szívesen  elmegyek, ha megkeresnek.
 
 Mit jelentett számodra Erdélyben, Gergő szülőföldjén fellépni?
Nagyon szép élmény volt az erdélyi turné. Hatalmas szeretettel fogadták az X-faktorosokat, nagyon jó volt ott fellépni. Nagyon kíváncsi voltam, hogy hol nőtt fel Gergő, és örülök, hogy láthattam és érezhettem annak a helynek az atmoszféráját, ahonnan ő jött. Szívesen visszamennék oda.
 
 
 
 
                     Fotó:Höltzl Gergely

 


Szerző:
Széles Gábor László
Szombathely
Férfi
1982
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Sonata Arctica – Stones Grow Her NameSonata Arctica – Stones Grow Her Name
Ha kategorizálni akarnánk ezt a finn bandát, elég nehéz dolgunk lenne. Kezdtek power metallal, adtak hozzá folkot, majd ...
Egy pszichedelikus énekes az X-faktor színpadáról – Oltyán Attilával beszélgettünk Egy pszichedelikus énekes az X-faktor színpadáról
Oltyán Attila az X-faktor tavalyi szériájában tűnt fel pszichedelikus előadásával.Az énekessel beszélgettem a pályája kezdetéről, ...

Legnépszerűbb cikkek »
Öt hangon - PentatonixÖt hangon - Pentatonix
A videó megosztó oldalak hatalmas előnye, hogy a média ipar minden érintő ágának innovációját hozza. Ennek hatásait ma még ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: