Technika/Életmód

Az Xperia Ear „Open-style CONCEPT” a következő generációs Xperia okos termék koncepció

2017. 03. 06.
Az Xperia Ear „Open-style CONCEPT” a következő generációs Xperia okos termék koncepció

Az Xperia Ear „Open-style CONCEPT” egy open-ear hangtechnológián alapul, amit a Sony Future Lab Program keretén belül fejlesztettek ki, ami egy inkubátor program, mely lehetővé teszi, hogy a fogyasztók kipróbálják, és alakítsák a Sony kutatási és fejlesztési részlegéről származó prototípusokat.

 A Sony akusztika terén szerzett kutatásait és vezető szerepét hasznosítva kifejlesztettek egy vezeték nélküli open-ear fejhallgatót, amelyen keresztül zenét hallgathatsz, és értesítéseket kaphatsz, míg ezzel párhuzamosan a téged körülvevő világ hangját is hallod. Akár zenét hallgatsz edzés közben, vagy ingázol a maga nemében ez egy összehasonlíthatatlan érzékelési élményt nyújtó eszköz.

Az Xperia Ear „Open-style CONCEPT” arra hivatott, hogy teljesen újraértelmezze azt, ahogy a mindennapokban hallgatjuk eszközeinket és kommunikálunk segítségükkel. Ez a koncepció termék két nagyon erőteljes akusztikus vezeték és meghajtó egységek együttes munkájával a hangot közvetlenül a hallójáratba továbbítja.

Továbbá csakúgy, mint az Xperia Ear esetében, az Xperia Ear „Open-style CONCEPT” készüléket is a Sony Agent technológia hajtja – egy személyi asszisztens, amely képes értelmezni a társalgási hang interakciókat és a fejmozdulatokat, hogy segítséget nyújtson neked a feladatok végrehajtásában, az információhoz való hozzáférésben és a kommunikációban.

A Sony Mobile továbbra is folytatja azon fejésztéseit, melyek segítségével még több lehetőség és funkció válik elérhetővé a fülbe helyezett kiegészítők támogatása által. Erre remek példa az „Anytime Talk”, amely egy új voice-chat szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók valós idejű csoportos beszélgetéseket kezdeményezzenek a kontaktok közötti keresgélés, illetve tárcsázás nélkül, egy egyszerű gomb megnyomásával vagy akár egy fejmozdulat segítségével. Az első generációs Xperia Ear készülékekre a következő hónapban lesz elérhető a béta verzió.

A Sony Mobile emellett az Xperia okos termékeken elérhető Sony Agent Technology és a LINE Corporation - a népszerű üzenetküldő applikáció a LINE tulajdonosa - új, mesterséges intelligenciát használó felhő-platformja közötti együttműködési lehetőségeit keresi, hogy kifejlesszenek és közösen megalkossanak egy teljesen új kommunikációs élményt. 


« Előző cikk
Következő cikk »
Efott 360 fokban!Efott 360 fokban!
Idén is jártunk az Efotton, ahol a kezdeti nehézségek ellenére végül hatalmas és felejthetetlen bulik bontakoztak ki. Pár ...
Feketén Aztán FehérenFeketén Aztán Fehéren
Ellátogattok egy blogra vagy hírportálra, és elolvastok egy cikket egy adott témáról, aztán a nap folyamán látjátok, hogy ...

Legnépszerűbb cikkek »
Kis írógép történelemKis írógép történelem
Manapság a számítógép szinte teljesen kiszorította, de a mai napig vannak hívei és főleg gyűjtői. Az írógép sok változáson ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: