Fotó pályázat

Az Év városi fotósa nemzetközi fotópályázat Lejárt.

2013. 05. 18. - 2013. 09. 01.

Indul a CBRE városi fotópályázata! A „Városok munkában” fődíja egy szabadon választott luxus szafari-fotózás. Idén is elindult az „Év városi fotósa” (Urban photographer of the year) pályázat, amelyet a világ vezető ingatlan-tanácsadója, a CBRE alapított 2007-ben. A verseny a világ minden fotósa előtt nyitott, tavaly 115 ország 8000 fotósa pályázott.

A pályázat témája, a „Városok munkában” arra ösztönzi az amatőr és profi fotósokat, hogy megmutassák, hogyan vélekednek a városi lét lényegéről a nap bármely pillanatában, legyen az megindító, inspiráló, mókás vagy éppen lenyűgöző. „2013 legjobb fotósa” egy luxus szafari-fotózást nyer, amely helyszínét ő választhatja ki számos egzotikus lokáció közül. A CBRE által támogatott díjat kap a két másik dobogós, illetve a nap 24 órájának legjobb pillanatait megörökítő fotósok egyaránt.
 
„A verseny minden évben szenvedélyes versengéssé válik, egyre többen jelentkeznek, egyre több fotóval. Az elmúlt évek győztesei nagyszerűen örökítették meg az a városok egyedi karaktereit világszerte, és én mindenkit – legyen profi fotós vagy a fotózás iránt rajongó amatőr – arra bátorítok, hogy jelentkezzen idén is. Tavaly Bangladestől, Dél-Koreán és Dél-Afrikán át Brazíliáig voltak jelentkezők, és a verseny kezdete óta a cím elnyerése számos fotósnak biztosított nemzetközi megjelenést.” – nyilatkozta Michael Strong, a CBRE EMEA régiójának elnök-vezérigazgatója.
A jelentkezési határidő 2013. augusztus 31.
További információ a pályázatról

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
Zöld Balaton Fotópályázat
Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzatának ;Zöld Balaton; környezetvédelmi kampánya fotópályázatot hirdet. A pályázat elsősorban ...
Tiszta levegő – Mozdulj érte! kreatív és fotós
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Vidékfejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ismét rajz-, ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: