Programajánló

Balaton Sound 2013 Fesztivál - Jegyrendelés, Bérlet Lejárt.

2013. 05. 28.
Balaton Sound 2013 Fesztivál - Jegyrendelés, Bérlet

2013.07.11-14 Soha nem látott figyelem kíséri Európa legjobb, közepes méretű fesztiválját, amely hivatalos neve az idei évtől MasterCard Balaton Sound.

 

Idén hetedik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye, a MasterCard® Balaton Sound. A Sziget Szervezőiroda 2007-ben azzal a céllal hívta életre az eseményt, hogy a Balaton legszebb panorámájú partján új minőséget hozzon létre a hazai fesztiválpiacon, igazán mai programkínálattal és világsztárokkal.
 
A BalatonSound új értelmet adott a „balatoni nyár” fogalmának. A magyar tengeri napfelkelte és a Sound hangulata a nemzetközi sztárokat is lenyűgözte, és közülük sokan elvegyültek a bulizó tömegben. A 2007-ben első alkalommal rendezett négynapos fesztiválra, a kánikulának és az idehaza egyedülállónak számító programnak és szolgáltatásoknak köszönhetően a várakozásokon felüli volt az érdeklődés: 32.000 látogatója volt az eseménynek, ami a következő években megháromszorozódott, amely több teltházas napot is jelentett a Balaton Sound életében. Idén is 105.000 látogató volt kíváncsi a fesztiválra.

 

Napijegy, VIP jegy, Bérlet, VIP Bérlet a 2013-as Balatonsoundra elővételben itt

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
Roberto Fonseca YO a Művészetek Palotájában - JegyrendelésRoberto Fonseca YO a Művészetek Palotájában - Jegyrendelés
2013. június 25. Roberto Fonseca generációja egyik legkarizmatikusabb kubai zenésze, akinek koncertjei évtizedek óta világszerte ...
Hippolyt - Belvárosi Színház - JegyrendelésHippolyt - Belvárosi Színház - Jegyrendelés
2013. július - Hippolyt avagy a nagypolgári villa mellé jár az ezüst kiskanál ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: