Fotó pályázat

Balkán hangja fotópályázat 2013 Lejárt.

2013. 05. 31. - 2013. 08. 21.

A Balkán Hangja Fesztiválsorozat keretén belül a Balkán Hangja Kulturális Egyesület fotópályázatot hirdet amatőr fotósok részére.

 

A fotók témái: EURÓPA HATÁRÁN
 
A pályázat célja, hogy a fotósok bemutassák az EU határán (főleg a balkáni részen)  élők szokásait, környezetét, szépségeit, művészeti alkotásait, stb. A kiírás szabad teret és fantáziát enged a fotósoknak a bemutatandó anyagok témáiban.
A legjobb 30-40 fotóból kiállítást készítünk, melyet vándorkiállításként több helyen is kiállítunk, illetve válogatott képekből egy 2014-es naptárat készítünk.
A kiállítási, illetve a naptárba készülő képek feltétele, hogy eredeti változatát, méretét a megjelenés előtt 1 héttel megkapjuk.
 
 
Nyeremények:
 
Fotózáshoz kapcsolódó ajándékcsomagok, ajándékutalványok.
A nyertes pályázók kiállításra kerülő képeinek nagyítását a kiíró vállalja.
 
 
A zsűri tagjai:
 
H. Szabó Sándor (ORFK Fotósa, fotográfus),
Sándor Katalin (Fotográfus)
Csima Szilárd (Balkán Hangja Kulturális Egyesület tagja)
 
 
Technikai információk:
 
Egy pályázó maximálisan 10 db képet küldhet be. A kép készülhet digitális kamerával, vagy bármely analóg technikával, ekkor azonban a képet digitalizálni kell. Beadható bármely grafikai eljárással alakított kép is, ám a zsűri ekkor nem a technika alkalmazását, hanem az alkalmazás tartalmát, a képhez hozzátett értéket fogja elsődlegesen értékelni. A képek elnevezése: vezetéknévkeresztnévképszám.jpg
 
A benyújtás módja:  
 
A pályázáshoz elég maximum 600 pixel nagyságban, jpg tömörítéssel elmentett állományt beküldeni a bhfotopalyazat13@gmail.com e-mailcímre. A pályázatokat e-mailben igazoljuk vissza. A kiállításra kiválasztott és díjazott műveket kell csak később, eredeti (nagy) méretben eljuttatni az Egyesület címére.
A nyerteseket (valamint a kiállításra kerülő képek beküldőit) telefonon vagy e-mailben értesítjük.
 
 
A pályázatnak tartalmaznia kell:
- a nevezési lapot (mely letölthető a www.balkanhangja.hu oldalon a pályázat alatt)
- a kép címét
- a kép témáját (amennyiben a címből nem derül ki)
- a fényképezőgép típusát
Egy pályázó maximum 10 képpel pályázhat!
 
A pályázat beküldésének határideje:2013. augusztus 20. 24.00.
 
 
A pályázat jogi háttere

Pályázhat minden természetes személy, aki a pályázati kiírás feltételeit elfogadja.
A pályázó kizárólag saját, eredeti alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen. A pályázó a kép beküldésével egyben a pályamunkájáról ki is jelenti, hogy az saját szerzői műve, azzal nem sért más szerzői jogot, valamint tudomásul veszi, és magára nézve elfogadja a szerzői és felhasználói jogokról szóló tájékoztatást. A kiíró díjmentesen jogosult a művek kiállítására, továbbá díjmentesen használhatja az alkotást a kiállításhoz kapcsolódó reklámokhoz. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályaműről készült reprodukciót nyomtatott alakban, illetve elektronikus formában megjelentesse és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett.
A pályázat kiírója a hozzá benyújtott adathordozókat nem őrzi meg és nem tárolja. A kiíró a pályaműveket fokozott gondossággal kezeli. A határidő után beérkezett pályamunkák befogadása nem lehetséges.
 
A pályázattal kapcsolatos további információ:
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
Zemplén Bakancslistájának Fotópályázata
Az Abaúj-Zemplén Értékeiért Közhasznú Egyesület fotópályázatot hirdet a Zempléni Tájvédelmi Körzet megalakulásának 30 éves ...
André Kertész fotópályázat 2013
Szigetbecse Községért Közalapítvány, a Sziget-csücske Természetbarátok Egyesülete és a Szigetbecse Község Önkormányzat támogatásával ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: