Programajánló

Betörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés

2013. 04. 16.
Betörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés

Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás gazember, aki a bandájával együtt egy pénzszállító autó kirablására készül.

Az akció főhadiszállása pedig Mrs. Wilberforce lakása, a mit sem sejtő, kedves idős hölgyé, aki önhibáján kívül veszélybe sodorja a bűntény – és egyúttal a történet – mindenki számára kedvező és megnyugtató befejezését. De így legalább alkalom kínálkozik rá, hogy bizonyítást nyerjen a régi bölcsesség: mindenkiben van valami jó.

A fekete humorral átitatott, lökött karakterektől hemzsegő történet William Rose fejéből pattant ki, az ő 1955-ös forgatókönyve szolgált alapul Graham Linehan színpadi művéhez. A darab londoni bemutatója a Gielgud Theatre-ben volt 2011 decemberében, ahol hosszú sikerszériát ért meg. A kritikusok kiemelték, hogy ennyi ötletesen idióta figura ritkán terelődik össze egy színpadon, és egyhangú dicséretben részesítették a pazar színészi remekléseket. 

A darab Kúnos László fordításában kerül a Madách Színház közönsége elé.Az azonos című film William Rose által írt szövegkönyve alapján a StudioCanal és a Fiery Angel Ltd., London különleges engedélyével.

 

Alkotók, színészek
 
Rendező: Szente Vajk
Halász Judit
Hajdu Steve
Magyar Attila
Mucsi Zoltán
Nagy Sándor
Szerednyey Béla

 

 

Jegyrendelés a Betörő az albérlőm című előadásra a Madách Színházba ide kattintva.

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/Programajanlo
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
NANTA - KOREAI KOMIKUS FŐZŐSHOW - JegyrendelésNANTA - KOREAI KOMIKUS FŐZŐSHOW - Jegyrendelés
2013. június 1. A NANTA a koreai színháztörténet legnagyobb sikere, az előadás az egész világot meghódította. ...
Piroska, a farkas - A L’art pour l’art Társulat legújabb színházi estje - JegyrendelésPiroska, a farkas - A Lart pour lart Társulat legújabb
Már a címből is kiderül, hogy nem hétköznapi szórakozás várja azokat, akik megnézik a hazai abszurd tótumfaktumainak 14. ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: