Komment

BUÉK

2014. 01. 04. • Szerző: Irén
BUÉK

Trombiták, petárdák jelzik, hogy az év utolsó napja kicsit más, mint a többi. Van, aki azt mondja kötelező jókedvűnek lenni ezen a napon és a pokolba kívánja az egészet, de a többség megpróbálja kicsit jól érezni magát, mert néhány órára legalább lehet feledni az év összes gondját.

Van, aki álarc mögé bújva vonul a körúton és önfeledten mulat, mert ugye senki nem tudja, kit takar a vidám mókás álarc. Fogadalmak sora hagyja,el az ajkakat úgy mintha az év többi napján nem lenne sikeres bármibe is replica watches belevágni. Mi változik perceken belül? Csupán annyi hogy azt mondjuk BUÉK és még napokig 2013- at írunk, pedig már 2014 van, de kezünk még a régi dátumra áll rá.Ilyenkor törnek fel a sóhajok, hogy ó egy évvel öregebbek lettünk és kimondva kimondatlanul mindenki boldogabb évben reménykedik. Sok külső tényező befolyásolja életünket az biztos, de életünk változásának a replica watches felelősei mi magunk vagyunk, mert kis csipetnyi figyelemmel ember társaink felé és a szeretet apró fényével szebbé varázsolhatnánk saját és környezetünk életét is. Apró kis örömök sora kel a boldogsághoz mondta az a hajléktalan, aki évek óta az utcán él és egy naptárba beírja minden nap mitől volt boldog. Elgondolkodtató, mert azt hinnénk, hogy számára nem nagyon akad boldog pillanat. Ő másként látja, mert mikor azt írja a naptárba, hogy szépen sütött a nap akkor ő attól boldog. Abban látja a szépet, a csodát. Hozzáállás kérdése minden mondják sokan, és ha ebbe kicsit belegondolunk valahol nagy igazság, mert például annak a jó negyvenes éveiben járó hölgynek sem ragyogott az arca, aki a belvárosi közértben állt sorba a pénztárnál. Látható volt, hogy csak azt nem vett, meg amit nem akart, de arcára mélyen bevésődött a boldogtalanság és szeme sarkában könnycsepp air max pas cher jelent meg mikor két elég ingatag munkásruhába öltözött férfi megjegyzést tett rá.
-Nézd, már komám a pézsmás mama azt vesz, amit akar és még dolgoznia sem kel, ahogy elnézem. Nem úgy, mint nekünk, de mégsem boldog. Olyan szomorú.
Hallod, ahogy elnézem, már nem is tudna mosolyogni.
Tőrként érték a replica watches szavak az biztos, de még ennél is jobban fájt számára az, hogy már látszik rajta a boldogtalanság.
Kérdezem én, akkor a lottó ötös a boldogság ára? Nem. Nehéz időket élünk, mert nehéz úgy beosztani azt a kevés pénzt, hogy mindenre jusson, de pont ezért van szükségünk egy jó szóra, egy mosolyra és arra, hogy segítsünk, ha tudunk, de ha nem tudunk segíteni, akkor legalább ne, ártsunk. Reményekkel teli napok állnak előttünk és próbáljunk meg álmodozni, tervezni, mert ki tudja, ha nagyon szeretne, az ember valamit az megvalósul. Próbáljuk meg megajándékozni viszont azokat, akikkel találkozunk egy mosollyal, mert talán könnyebb lesz mindenkinek, és ha így teszünk, akkor nem csak idősebbek, de bölcsebbek is lettünk.
Mindenkinek olyan éve legyen amilyet megálmodott magának. BUÉK

 


Szerző:
Irén
Budapest

1963
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
A wild guessA wild guess
Ahogy az már 2002-es hazai megjelenése óta a gyanakvóbb természetűek számára sejthető volt, a valóság show-k nem teljesen ...
Marakodás szakmán belül és kívülMarakodás szakmán belül és kívül
Az internet adta lehetőségnek köszönhetően egyre több csoport szakmai, zárt és nyitott kör alakul a mai közösségi oldalakon. ...

Legnépszerűbb cikkek »
Panaszlevél a hotelnekPanaszlevél a hotelnek
Köszönöm, hogy ellátogathattam Hotelükbe! Élményekkel teli éjszakámért cserébe fogadják szeretettel építő kritikámat: ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: