Zene

CeeLo Green megy, Afrojack jön - Balatonsound 2013

2013. 06. 02.
CeeLo Green megy, Afrojack jön - Balatonsound 2013

CeeLo Green lemondta júliusi koncertjeit, köztük a Zamárdiba tervezett fellépését is. A fesztiválszervezők felkérésére az egyik legnépszerűbb holland DJ, Afrojack tölti be a keletkezett űrt.

A Gnarls Barkley jobbik fele, CeeLo Green beül az amerikai Voice tehetségkutató műsor zsűrijébe, ezért törölte júliusi fellépéseit és visszautazik az Egyesült Államokba. Így július 12-én Zamárdiban sem tud fellépni.
 
Helyére a MasterCard Balaton Sound szervezői az egyik legnevesebb holland DJ-t hozzák el, Nick van de Wall vagyis Afrojack fellépése színesíti majd a balatoni fesztivál programját.
Afrojack tavaly már nagy sikerrel lépett fel Zamárdiban a nulladik napon, és idén is rengeteg rajongó kérte őt a fesztivál fellépői közé.
 
Nick van de Wall (Afrojack) már ötévesen elkezdett zongorázni. Tanulás közben mindenféle zenét szívesen hallgatott, majd elérkezett az idő, hogy ne csak hallgasson, kreáljon is. Az iskola után még nem igazán tudta eltartani magát ebből az egyelőre hobbi tevékenységből, ezért napközben pincérkedett. Tizenhat évesen aztán kapta meg élete legnagyobb lehetőségét, és egy rotterdami klubban DJ lehetett.

2007-ben vette fel az Afrojack nevet, és nekilátott a nagy munkának. Hamarosan jöttek is az eredmények: a stúdióban töltött hosszú órák megtették a hatásukat, és számait olyan DJ-k kezdték pörgetni, mint David Guetta, Josh Wink, Fedde Le Grand, Dave Clarke, Laidback Luke, Marco V, és persze számos holland : Chuckie, DJ Benny Rodrigues, Erick E, Roog vagy Sidney Samson.
 
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/Programajanlo
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
A Hang az Orfeumban - Whitney Houston TributeA Hang az Orfeumban - Whitney Houston Tribute
My love is your love – ez állt a meghívóban, gálakoncert Whitney Houston legnagyobb slágereivel. Nem hagyhattam ki ...
The Prodigy a SoundonThe Prodigy a Soundon
Tucatnyi újabb név csatlakozott a Balaton Sound korábban bejelentett felhozatalához, köztük a Prodigy, Calvin Harris vagy ...

Legnépszerűbb cikkek »
Öt hangon - PentatonixÖt hangon - Pentatonix
A videó megosztó oldalak hatalmas előnye, hogy a média ipar minden érintő ágának innovációját hozza. Ennek hatásait ma még ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: