Programajánló

Central European Fashion Days a Millenárisban - Jegyrendelés Lejárt.

2013. 06. 06.
Central European Fashion Days a Millenárisban - Jegyrendelés

2013. június 8. Az idén először megrendezésre kerülő Central European Fashion Days, a Gomboldújra! Közép-Európa pályázat záróeseménye nemzetközi platformként szolgálja a feltörekvő közép-európai tervezők bemutatkozását, elősegítve a régió kreatív iparának aktív együttműködését.
A Design Terminál vallja: a regionális összefogással minden esély megvan arra, hogy Közép-Európa felkerüljön a nemzetközi divattérképre.

 

A Design Terminál, mint a magyar kreatív ipar fejlesztéséért felelős állami intézmény egyik feladata, hogy ösztönözze a kreatív iparban tevékenykedő fiatalok, így többek között a magyar divattervezők hazai kibontakozását, és felhívja a hazai és nemzetközi befektetők figyelmét a tehetségükben rejlő üzleti lehetőségekre. Akciói keretében olyan önálló kezdeményezéseket indított útjára, mint a Gombold újra! tehetségkutató divatpályázat, melyet számos további rendezvény, kiállítás, konferencia, vásár követett Magyarországon és külföldön egyaránt. 

Program:

16:00 - 17:00 Gombold újra! Alumni divatbemutató
Millenáris B csarnok
 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
Fényszínház, Pink Floyd show - lézer generációk - JegyrendelésFényszínház, Pink Floyd show - lézer generációk -
2013. június 11. A Pink Floyd világából évtizedek alkotók generációi merítettek erőt és ihletet különböző művészeti témakörökben. ...
Zöld Pardon - Júniusi ProgramfüzetZöld Pardon - Júniusi Programfüzet
Naponta más-más akciók és kiváló koncertek júniusban a Zöld Pardonban! ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: