Cikkeket, képeket bejelentkezés után tudtok nekünk küldeni!

Ha konkrét eseményre írónak, tudósítónak szeretnétek jelentkezni, vagy a hét szépe rovatba szeretnél bekerülni, vagy zenekarod szeretnéd bemutatni, itt tegyétek: jelentkezes@journality.hu
Nem álláshirdetés!

Kezd nálunk! Sajtós, fotóművészeti, illetve filmes ambíciókkal rendelkezel? Küld el nekünk az első próbálkozásaidat, hogy meglegyen az első hivatalos publikációd!

Ha megtetszik a média és a közéleti munka, és sikert is aratsz a munkáiddal, akkor nagyobb feladatokat és kihívásokat találhatsz nálunk: pályázatok, sajtótájékoztatók, helyszíni riportok és interjúlehetőség vár Rád!
Amatőr csillagász vagy olyannyira, hogy távcsöved sincs?
Webshopunkban mindent megtalálsz, ami a sajtómunkához, filmezéshez és fotózáshoz szükséges.
Mindent megtalálsz nálunk, ami zsurnalizmus – eszközök, publikációs lehetőség, szakmai indulás, de a lényeg rajtad múlik: a tartalom!
Épülő kapcsolatrendszerünk ismert és elismert szakemberekkel hozhat össze, akár tartós munkára is. Próbáld ki magad a nyilvánosság előtt is!

Kerülj a címlapra: most megmutathatod, mit tudsz. A színvonalas, érdekes műveket közöljük.
És ez nem minden. Mert nem csak megjelenési lehetőséget biztosítunk számodra, hanem jelentős kedvezményekhez is juthatsz! Minden Facebook like után jutalom pontokat írunk jóvá a profilodon, amivel akár féláron is vásárolhatsz webáruházunkban.
Mi nagyra értékeljük azt, hogy időt és energiát szántok cikkek írásába, ezért született meg a pontrendszer. A beküldött anyagodra érkezett Lájkok után 10X-es pontot írunk jóvá egyenlegeden. Természetesen, minél jobb a beküldött anyagod, annál több lájkra számíthatsz. Tehát egy Like gyakorlatilag 10 forintot jelent neked.

2012 óta rangokat tudtok szerezni beküldött anyagaitokkal, kifejlesztettünk egy pályázat-nyomonkövető rendszert amivel mindig értesülhettek a legfrissebb pályázatokról. Segítségünkkel színvonalas eseményekre és rendezvényekre juthattok el újságíróként.

A J-Project
Az általunk leszervezett akkreditációk segítségével eljuthatsz koncertekre, múzeumokba, sporteseményekre, premier előtti vetítésekre és egyéb megmozdulásokra is. Felhívásainkról adatlapodon és a hírlevélben értesülhetsz. Lehetőséged nyílik közvetlenül megismerkedni az újságírói munka egy területével, a szakma hivatásos képviselőivel, és a rendezvények sajtó légkörével. Jelentkezz most! Jelenetkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez. Ha el szeretnél jutni egy eseményre, de mi még nem küldtünk róla felhívást, írd meg nekünk!

A kártya felhasználása előzetes egyeztetést igényel. A sajtóigazolvány a Journality.hu által biztosított, vagy jóváhagyott eseményekre használható fel bejutásra!
SZIGORÚAN TILOS BÁRMELY FELHASZNÁLÓNAK A JOURNALITY MUNKATÁRSÁNAK KIADNIA MAGÁT!

 

Miről írjak? Mennyit?
Az írásokat, képsorozatokat a Magazin témaköreiből várjuk. Lehetőleg közérdekű, vagy érdekes témát válassz. Terjedelem: Cikknél 2-3 flekk hosszúságú, képsorozatoknál 5-10 kép az ideális. Tartalom:
Itthon-bármilyen hazai vonatkozású hír, esemény
Nagyvilág-bármilyen esemény a nagyvilágból
Film- minden ami film: lehet friss moziajánló, de kedvenc DVD-ről is írhatsz
Zene- minden ami zene, új albumok, fesztiválok. Zenekarok vagy énekesek, DJ-k jelentkezését is várjuk!
Sport- minden ami sport, itthon és külföldön, mindegy hogy technikai, egyéni vagy csapat
Tudomány/Életmód- Bármilyen kütyü bemutatása, vagy életmódbeli tanácsok, tippek, ötletek, észrevételek
Programajánló - várjuk programajánlóitokat is, kultúra, szórakozás
Humor - van egy jó sztorid, megmutatnád a humorod? találtál egy igazán vicces képet, videót? Küldd el nekünk!
Komment- fejtsd ki a véleményed, nem baj ha kicsit gúnyos vagy felháborodott :)
Kultúra/Kiállítás - ott voltál egy érdekes kiállításon? Ajánlanád másoknak is? Írd meg nekünk!
Irodalom- Könyvek és könyvajánlók, recenziók, Versek, novellák
 
Galéria- Fotóriportokat küldhetsz, egy esemény vagy téma köré csoportosítva a képeket
Hét szépe- Várjuk csinos lányok jelentkezését hét szépe rovatunkba, küldd el képeid bejelentkezés után, és felvesszük veled a kapcsolatot.Google