Zene

Cinetrip: Back to space! Lejárt.

2012. 08. 03. • Szerző: Sisonyomozo
Cinetrip: Back to space!

Hamarosan itt a nyár vége, ideje hát mindenkinek ellátogatnia egy hatalmas buliba. Kis szünet után ismét egy Cinetrip partyn vehettek részt augusztus 4-én. A buli hangulatát DJ-k és vizuális effektek fogják biztosítani, tisztelegve a Széchenyi fürdő építészeti értékei előtt.

A Cinetrip témája ez alkalommal a „Back to space!” azaz: „Vissza az űrbe!”. A buli igazi űrutazás lesz a szórakozni vágyóknak. A termálvízben virtuális halak, a szárazföldön pedig többek közt jar jar-ok fokozzák majd a látványosságok sorát.
De természetesen az egész buli legelmaradhatatlanabb kelléke: a zene. Űrutazásunk aláfestő zenéjéről pedig a Crimson space disco szettje, Palotai Sci-fi zenéje, a Fine Cut Bodies Martian Attack –je , és Skylab audio-vizuális szettjei gondoskodnak.
A vizuális látványok pedig Victor Robson and Skylab kezében lesznek. Természetesen az este nem csak űrlényekkel, halakkal és artistákkal lesz tele, hanem hűsítő lével is készülnek a party szervezői.
Ne feledd:
 Helyszín: Széchenyi Fürdő
1146 Budapest, Állatkerti krt. 11.
Időpont: Augusztus 4. (szombat)
Dress code: vízálló
 
Jegyárak:
Belépő: 10.000 Ft (elővételben, a helyszínen 22 órától)
Online jegyár: 40 Euró (http://www.cinetrip.hu/jegyek)
Páros jegyár:16.000 Ft (július 31-ig, illetve a készlet erejéig)
 
Elővételes jegyeket a Hütte kávézóban lehet megvenni. Cím: V. kerület Szabadság tér közepe. (A buli napján 18 óráig kaphatók itt a jegyek.)
 
Még valami, ami hasznos lehet! Ha csoportos jegyet váltasz, akkor ajándékba kapsz bizonyos számú jegyet. Csoportos jegyrendelési igényedet itt tudod leadni: sales@cinetrip.hu – az emailedben tüntesd fel, hogy mennyi jegyre van szükséged, illetve, hogy milyen módon szeretnél fizetni.
 
Augusztus 4-én találkozunk az űrben!


Szerző:
Sisonyomozo
Budapest

1993
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Cinetrip beszámoló – Water CircusCinetrip beszámoló – Water Circus
Idén is hatalmas ovációval indult az év vízi bulija, a Cinetrip. Augusztus 4-én a Széchenyi fürdőbe beköltözött a folyékony ...
Szegedi Ifjúsági Napok 2012Szegedi Ifjúsági Napok 2012
Ahogy azt már megszokhattuk, idén is a nyár végén, augusztus 22-26 között rendezik meg a Szegedi Ifjúsági Napokat az Újszegedi ...

Legnépszerűbb cikkek »
Öt hangon - PentatonixÖt hangon - Pentatonix
A videó megosztó oldalak hatalmas előnye, hogy a média ipar minden érintő ágának innovációját hozza. Ennek hatásait ma még ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: