Programajánló

Circus Maximus a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyrendelés Lejárt.

2013. 07. 19.
Circus Maximus a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyrendelés

Megelevenednek az itália cirkuszcsodái

Nyitány – velencei kép: Táncoló álarcosok varázsolják a közönséget Velencébe, a művészetek, a lagúnák és a romantika városába, ahol megnyitja kapuit a fantasztikus cirkuszi karnevál.

Duó gumikötélen (Zaza & Daniel Togni): Igazi szerelmi történet a magasban: bizalom, precizitás, tehetség a gumikötélen. A mozdulatok, a zene és a fények összhangja ismét felidézi a romantikus Itália hangulatát.

Zsonglőr (Dashka): A modern cirkuszi látványvilág újra felfedezett ősi mestere, az ügyesség, a koncentráció, a ritmus virtuóza. Szemkápráztató gyorsasággal és pontossággal pörögnek a labdák az ifjú zsonglőr kezei-lábai között. A cirkuszcsodák mindig tartogatnak meglepetéseket! Látott már száj-zsonglőrt?

Papagájok (Cussadie’ Togni): A velencei maszkabál világát mi más színesíthetné jobban, mint egy látványos papagáj show. A madarak nem csak szépek, de roppant ügyesek is: trükköket mutatnak be, táncolnak és még a közönséget is bevonják a fergeteges mókába.

Nő a trapézon (Elis): A lengőtrapéz angyalian szép és ördögien ügyes asszonya dinamikus, tüzes, rendkívüli és lélegzetelállító produkcióval hódítja meg a közönséget.

Hajlékony-szám (Iguana csoport): A három messzi földről érkezett hölgy hajlékonysága káprázatos. Tánccal ötvözött kaucsuk számukban az egyensúlyérzék, a harmónia és a női szépség fonódik egységbe.

Tigrisek (Davio Togni): Utunk az ókori Rómába visz, ahol egy gladiátor vezeti tigriseit az arénába. A fizikai erő itt nem segít, az idomár tekintetével és mozdulataival uralja az öt gyönyörű nagymacskát, s ők engedelmesen együttműködnek társaikkal.

Ugrókötél (Khadgaa csoport): A történelmi utazás Velencéből még távolabbi időkbe vezet, a tatárok birodalmába szökellünk, három óriási ugrókötél segítségével. Egy fürge, tűzről pattant, vidám csapat mutatja be az ugrókötelezés akrobatikus magasiskoláját.

Bohócok (Davio & Corrado): A tértől és időtől elszakadt utazásunk fantasztikus világába velünk tart két ügyefogyott figura. Bohócaink soha nem adják fel a szórakoztatást: esnek-kelnek, megtréfálják egymást, de most úgy tűnik, hogy egy hatalmas és rejtélyes láda kifog rajtuk…

Hüllők (Francisco Hernandez & Alexandra Tarus): Misztikus udvartartás, baljós szertartás. A sejtelmes világ hatalmas kígyói között egy bátor férfi és egy merész hölgy tűnik fel, akik kiállják az üvegkoporsó hátborzongató próbáját.

Komikus elefánt szám (Corrado Togni): Parancsolhat-e a Monarchia tűzoltó ezredese az elefántoknak? Persze, hiszen a Circus Maximusban az elefántok is a humor szolgálatában állnak. A két gigantikus méretű állat zenére táncol, tornázik, fejen áll, és persze ha kifáradnak, leülnek pihenni.

Trapéz csoport (Daniel Togni, Francisco Hernandez,Amanda Togni, Trippa, Osorio Hernandez): Repülő emberek a trapézon. A három artistaművész szaltók közepette, határozott, ám könnyed mozdulatokkal hasítja a levegőt, nem törődve a szédítő magassággal. De vajon szárnyalásuk során hogyan kerül közéjük egy bohóc?

Khadgaa Csoport: Fantáziautazásunk a végéhez közeledik, búcsúzóul ismét a mongol sztyeppén találjuk magunkat. Egy fantasztikus akrobata-csoport produkcióján keresztül csodálhatjuk meg a kirobbanó életerő és a mozdulatok művészi harmóniájának csodáját. Záporoznak a dupla- és triplaszaltók, a csoport tagjai hihetetlen alakzatokat öltve épülnek egyetlen emberpiramissá. A szám a 2012-es Monte Carloi Cirkuszfesztiválon bronz-díjat nyert!

Jegyrendelés a Circus Maximus előadására a Fővárosi Nagycirkuszba ide kattintva. 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo
 


« Előző cikk
Következő cikk »
Majka és Curtis Akusztikus Klub Koncert - JegyrendelésMajka és Curtis Akusztikus Klub Koncert - Jegyrendelés
Augusztus 8-án Majka és Curtis a My Audio Arénában hozza lázba a rajongókat. ...
James Bond 60 - Filmzene koncert show - JegyrendelésJames Bond 60 - Filmzene koncert show - Jegyrendelés
Július 19. 60 éves a filmtörténet legsármosabb hódítója. Magyarországon először a James Bond-filmzenék szimfonikus feldolgozása. ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: