Programajánló

Civilek éjszakája Lejárt.

2013. 09. 27.
Civilek éjszakája

2013.09.28 Kincs Hajó, Kulturális Közösségi Alkotó Tér Helye: V. kerület, Szarka utca 6.

 

Lakatos Betti énekes barátnőm egy azok közül a csajok közül, akire felnézek. Mégpedig azért, mert nem adja fel a harcot, még ilyen időkben sem, mikor állítólag dübörög a gazdaság, de mi hosszas beszélgetéseink során mégiscsak azt állapítjuk meg, valószínűleg gazdasági válság van. Kitartóan küzd azért, hogy a művészet továbbra is utat találjon a hétköznapi ember felé, így aztán egy hónapja a belváros szívében a Nagycsarnokhoz közel nyitott egy kis galériát Kincs Hajó néven amely Kulturális Közösségi Alkotó Térként hivatott funkcionálni.
         Az arra járó betévedő különleges üvegékszerekkel, csupa női szemet gyönyörködtető kisebb-nagyobb csecsebecsékkel találkozhat a polcokon. A hosszabb távú tervekben nem csak az szerepel, hogy a Kincshajó otthont adjon képzőművészeknek és designereknek, hanem lehetőséget teremt arra, hogy nyitott workshop-ok során a vásárló maga is betekinthessen például az üvegékszer készítés rejtelmeibe és személyesen is kipróbálhassa kreativitását.
         És ha már ez így szóba került, akkor szeretném olvasóink figyelmébe ajánlani a közelgő Civilek Éjszakáját. Szeptember 28-án, szombaton este is várja a Kincshajó a kíváncsiskodókat sok szeretettel a plakáton ajánlott programokkal a Civilek Éjszakája keretében.
 
 
Kincs Hajó,
Kulturális Közösségi Alkotó Tér
Helye: V. kerület, Szarka utca 6.

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Hungaroring Extreme Technical WeekendHungaroring Extreme Technical Weekend
Október 5-6. A Hungaroring ősszel sem pihen: október első hétvégéjén ismét elszabadulnak a lóerők a mogyoródi versenypályán! ...
GHYMES 30 - Újévi jótékonysági koncert - JegyrendelésGHYMES 30 - Újévi jótékonysági koncert - Jegyrendelés
Január 4. A 30 éves Magyar Örökség kitüntető címet viselő Kossuth-díjas Ghymes együttes jubileumi koncertre készül. ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: