Programajánló

Depeche Mode koncert Budapest - Jegyrendelés Lejárt.

2013. 04. 14.
Depeche Mode koncert Budapest - Jegyrendelés

2013. május 21. A májusban induló turné keretein belül Budapestre is ellátogat a Depeche Mode, a Papp László Sportarénába várják a magyarországi rajongókat.
A Depeche Mode tagjai, akik dalaikkal újraformálták a zenei hangzást, bejelentették, hogy idén nyáron újra turnénak vágnak neki, amely kétségkívül az egyik, ha nem a legjobban várt muzikális esemény lesz a 2013-as esztendőben.
Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher 34 koncertet ad 25 európai országban, több mint 1.5 millió rajongójuknak, majd a turné Észak-Amerikában folytatódik.  A koncertkörút május 7-én, a tel avivi Hayarkon Park Stadionban startol. 
 
Az európai turné olyan híres, mindenki által ismert helyszínekre látogat, mint a berlini Olimpiai Stadion, a párizsi Stade De France, a moszkvai Lokomotiv Stadion vagy a római Olimpiai Stadion. A koncertkörút európai fele július 29-én fejeződik be majd a Minsk Arénában.
 
Ez lesz az első alkalom, hogy a banda koncertezik a fantasztikus sikert arató 2009/2010-es turnéjuk óta, amikor 142 showt adtak a világ körül, több mint 2.5 millió rajongó előtt.
 
A 32 éves egyedülálló pályafutásukkal a hátuk mögött -  amely időn belül 100 milliónál is több albumuk kelt el -,  a Depeche Mode tagjainak az idei év nagy része a vadonatúj, és a rajongók által nagyon várt 13. stúdióalbumuk készítésével telt, amely tavasszal kerül majd a boltokba.
 
A Depeche Mode akkor alakult, amikor az újhullámú és újromantikus eggyüttesek fénykorát élték, de mind közül a legsikeresebb és legtovább jutó zenekarrá vált a Depeche Mode. 2009-ig több mint 100 millió eladott lemezt tudhatnak magukénak, a Nagy-Britanniai kislemez slágerlistára 45 korongjuk került fel. Hihetetlen, de minden a zenekar által készített stúdióalbum bekerült a brit, amerikai, német, francia, olasz, spanyol, svéd, dán, svájci, belga és még további húsz ország top 10-es listájára. Az  MTV Europe Music Awards 2006-ban nekik ítélte a legjobb együttesnek járó díjat. A Depeche Mode rendkívüli ráhatással volt nagyon sok zenekarra, a ma ismert techno és más elektronikus stílusok életrejöttét segítette zenéjük, habár ők végül más irányba kezdtek el haladni.
 
A Depeche Mode először még a rendszerváltás előtt, 1985-ben koncertezett Magyarországon, majd 1988-ban is megörvendeztettek minket egy fellépéssel a Budapest Sportcsarnokban. 1993-ban az MTK pályáján, 2001-ben a Kiss Stadionban adtak teltházas koncertet. A legutóbbi 2010-es show után ismét tombolhatunk a legnagyobb slágerekre. Neked megvan már a jegyed?
 
 
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/Programajanlo
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Magyar cirkuszcsillagok a Fővárosi Nagycirkuszban - JegyrendelésMagyar cirkuszcsillagok a Fővárosi Nagycirkuszban
2013. február-március A Fővárosi Nagycirkusz első nemzeti cirkuszévadának kezdete, a Magyar Cirkuszcsillagok című műsor ...
Liliomfi - Pólus (Film)SzínházLiliomfi - Pólus (Film)Színház
A magyar klasszikus vígjátékok egy kiemelkedő színdarabját hozza el közénk a Pólus Filmszínház. A Liliomfi cselekményszálai ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: