Újságíró pályázat

Előhívás – utóirat : novellaíró pályázat Lejárt.

2013. 02. 21. - 2013. 05. 01.

A TotáLiber Könyvkiadó „Előhívás – utóirat” címmel novellapályázatot hirdet. A pályázat témája: Neked mit üzen egy megállított pillanat? Egy pillantás, egy mozdulat, egy rezdülés? Teremtsd meg a saját történetedet! Írj novellát az általunk megadott hat kép valamelyikéről. A képeket a Fortepan online privátfotó-gyűjteményéből (fortepan.hu) válogattuk. A képek a pályázat ideje alatt megtekinthetők a Caffé 22 kávézóban. (1054 Budapest, Szemere utca 22.)

 

Jelentkezés és beküldési határidő
Beküldési határidő: 2013. április 30.
A pályaműveket a szerkesztoseg@totaliber.hu címre várjuk MS Word.doc formátumban, a következő fájlnévvel: „szerzo neve_novella cime”. A novella szövege alatt elkülönülve szerepeljen a novella szerzője, levelezési címe és a választott fotó sorszáma. Az e-mail tárgymezőjében kérjük, tüntessétek föl: TotáLiber novellapályázat.
Részvételi feltételek
Pályázó: bárki, aki 18. évét betöltötte.
Terjedelem: maximum 15 000 leütés (karakter szóközökkel).
Egy szerző maximum 3, korábban még meg nem jelent pályaművel nevezhet.
Díjazás
A pályaműveket elismert szakemberekből, neves irodalomtörténészekből álló független szakmai zsűri bírálja el. A zsűri tagjai: Sándor György, Kossuth- és Jászai Mari-díjas író, előadóművész, Horváth Bence, a Kortárs Kiadó vezetője és Antall István, a Kossuth Rádió irodalmi szerkesztője.
A novellapályázat első három helyezettje pénzjutalomban részesül:
  • I. helyezett: 30 000 Ft;
  • II. helyezett: 20 000 Ft;
  • III. helyezett: 10 000 Ft;
  • IV-V. helyezett: könyvcsomag.
A legjobb pályaművekből a TotáLiber Könyvkiadó novelláskötetet jelentet meg az Ünnepi Könyvhétre. A könyvből egy példányt adunk ajándékba minden olyan szerzőnek, akinek a művét beválogattuk.
Egyéb feltételek
Nevezési díj: 2500 Ft novellánként.
A nevezési díjat a TotáLiber Könyvkiadó Kft. CIB Banknál vezetett 10701520-67804423- 51100005 számú bankszámlájára kérjük átutalni a pályamű beküldésével egyidejűleg. Közlemény: szerző neve és novella címe.
Jogi és szerzői jogi feltételek
A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével, a nevezési díj befizetésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit. A pályázó pályázata beküldésével feltétlenül és visszavonhatatlanul felhasználási jogot engedélyez a TotáLiber Könyvkiadó részére – kizárólagosan, teljes körűen, korlátozásmentesen és ingyenesen – az általa írt műre vonatkozó valamennyi, a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény III. fejezetében meghatározott vagyoni jog és az ott felsorolt összes felhasználási forma vonatkozásában.
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

 

replica breitling colt iwc vintage replica replica bell & ross


« Előző cikk
Következő cikk »
Visegrad Local Press Awards
Idén először kerül odaítélésre az újságíróknak szóló Visegrad Local Press Awards nevű díj, amely azokat a publicistákat ...
Kortárs női hangok irodalmi pályázat
A Magyar Nők Szövetsége Kortárs női hangok címmel irodalmi pályázatot hirdet. ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: