Film pályázat

FILMCONTEST filmes pályázat, értékes nyereményekkel! Lejárt.

2013. 02. 05. - 2013. 04. 01.

Halászi Község Önkormányzata (HU) és Tomasov (Fél) Község Önkormányzata (SK), versenyt hirdet „FILMCONTEST” jeligével kisfilm készítésére. Az egyetlen tartalmi elvárás az, hogy egy szigetközi/csallóközi településsel kapcsolatos téma kerüljön feldolgozásra. A kiírók olyan műveket várnak, melyben megmutatod, hogyan is látsz egy települést saját kamerádon keresztül. A verseny célja, hogy egy határ menti településen keresztül bemutasd a helyi gazdasági, társadalmi, kulturális, környezetvédelmi és turisztikai látványosságokat.

Jelentkezz egyénileg vagy 3 fős csapattal, ha érezel magadban kreativitást és versenyszellemet egy kisfilm elkészítésére.

Verseny feltételek:
-    1-5 perces videókat várunk
-    bármilyen műfajban készülhet
-    típusa szabadon választott (avi, mpg, wmv, mp4)
-    felbontása legyen min. 1024x768
-    3 fős csoportban adható le jelentkezésed
-    Szigetköz/Csallóköz bármely településéről szólhat a videó
-    Korod érje el a minimum 14 évet


A filmeket 2013. március 31., éjfélig lehet beküldeni a www.filmcontest.eu-n keresztül.

A honlapra történő regisztrációval érvényes a jelentkezésed, és már fel is töltheted az elkészült műve(ke)t!

A beérkezett videókat szakmai zsűri értékeli, a fődíj egy két hétvégés szakmai filmes tábor, valamint 100.000 Ft (magyar oldalon), és annak megfelelő Euró (szlovák oldalon).
Úgynevezett "Szakmai Műhelyek"-kel is segíteni kívánjuk a pályázók munkáját, melyeken személyesen nyújtunk segítséget kezdő és haladó filmeseknek a filmkészítéssel, vágással, filmes trükkök alkalmazásával kapcsolatosan. Bátran jelentkezz egy ilyen alkalomra az info@filmcontest.eu címen!
A Szakmai Műhelyek időpontjait megtaláljátok sok hasznos egyéb információval egyetemben a http://www.filmcontest.eu oldalon, valamint facebook csatornánkon: http://www.facebook.hu/filmcontest.eu
Kérdés esetén hívd infóvonalunkat: 003670-632-1646 vagy 00421944-634-978
(Munkanapokon 10:00-18:00)

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
Migránsok Európában multimédia pályázat
Az Európai Bizottság Belügyi Főigazgatósága multimédia-pályázatot hirdet ;Migránsok Európában; témában. A pályázatra művészeti, ...
BUDAPEST FILM – FORGATÓKÖNYVÍRÓ PÁLYÁZAT
Idén ismét elindítjuk forgatókönyvíró pályázatunkat, amellyel nem titkolt célunk a tehetségkutatás. Olyan fiatal írók és ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: