Komment

Globálisan gondolkodva

2017. 05. 21. • Szerző: istefán
Globálisan gondolkodva

Nem tudom más hogyan van vele, de én már kezdek nagyon kiborulni, ha beborul az ég felettem, és a sokat harangozott globális felmelegedés helyett, inkább lehûlést érzékelek, no meg egy globális elhülyülést, vagy tán inkább elhülyítést észlelek.

Ha meg kiborultam, akkor még annak a globális felmelegedésnek is jaj, amelyiknek nem akarózik már egyszer nálam is megjelenni, hogy ne kelljen annyi zsetont lepengessek tüzelõre.
Mert bizony mondom, úgy elküldöm melegebb tájakra azokkal együtt, akik ezzel a sok globális marhasággal bolondítanak évek óta, hogy azt meg nem köszönik, az egyszer biztos!
Hiszen egy ideje már a biciklin se merek szellenteni, nehogy ne feleljek meg az euró normáknak, oszt jobban megsarcoljanak mint egy tevehajcsárt, akinek állata igencsak gázos lévén szinte-szinte globális felhevülést idézett elõ.
Mert sajnos ez történik most, minden semmiért megpumpolják a kisembert, állítólag a jövõ érdekeit képviselõ európai nagyvezérek, holott ha utána néz az ember ezek bizony majd mind gyerektelenek, ezért kötve hiszem, hogy nagyon érdekelné õket nem létezõ utódaik jövõje.
Keresztényeknek mondják magukat, ám keresztre feszítve se hiszem, hogy átnyálazták volna a Bibliát, mert akkor a jelen sok fonákságának, sose lett volna helye a mai társadalomban.
Nem döngethetné mellét féltéglával a sok más, nem állíthatná bíróság elé, a ravaszul újjáírt törvények nevében szülejét a kisgyerek, ha az csupán szeretetbõl egy kis vesszõcskét használva, nevelni próbálja, mert írva vagyon az örök igazságok könyvében, hogy: A vesszõ és dorgálás bölcsességet ád; de a szabadjára hagyott gyermek megszégyeníti az õ anyját.
De kinek van szüksége ma egy bölcs ifjú nemzedékre! Hisz ha megengednék, hogy bölcsességre neveljék, még a végén rájönne ezen fiatalság, hogy például fonák dolog a másság, vagy arra, hogy csak három gyerek egy gyerek, mert kettõ csak utánpótlás nem pediglen szaporulat.
Ez egy olyan örök igazság, melyet semmilyen globalizáció meg nem változtathat, hacsak egy globalizált klónfabrikáló gépezet be nem indul, és elkezdi termelését.
Ám nem hinném, ez megtörténik, mert mikorra ráébred az új nemzedék, hogy elõnyösebb a gyerekvállalás, mint a migránsvállalás, már nem lesz szükség klónokra, lesz itt kérem olyan szaporodás, hogy jaj lesz nekünk, ha nem Mekka felé nézegetünk!


Szerző:
istefán
Kolozsvár
Férfi
1959
Követem
Globálisan gondolkodva
Bûn és büntetés
Reszket a gatyám mert...
A kötelező biztosítás
Úgy fizet az ASIROM, hogy ettől magam elsírom
A demokrácia sötét oldalán
Menekültek vagy honfoglalók?
A pénz rabjai vagyunk, de szabadok akár indián John a rezervátumban
Burned-out: azaz kiégve. De annyira fiatalon?
Mi lesz veled emberiség, ha eltűnnek a méhek?
Miért lopjátok el az életet?
A nagylelkűség ára
Fejet cserélhetünk nemsokára
Nyakunkon a defláció!
Az ördög lehelete
Intelligencia és civilizáció
Zöldülő marslakónak lenni
Mi lesz az atomfegyverekkel, ha időnap előtt bekopog a nukleáris télapó?
Pólusváltás vagy háború?
Lesz-e az Ebola vírusának ellenszere?
A betegségek nem csak az űrből jönnek
Jaj neked te szegény ördög!
Piac és demokrácia
A fekete doboz
Narkót adok nektek, földi mennyországot!
Füstöljek, vagy füstölögjek?
Infláció és defláció
Ha egy UFO -ban születtem volna...
A mezei tapsifüles és a vegyi fegyver
A halálcsillag
Klímafegyver és hidegháború
Fogyókúráznék
Volt élet a Marson, de miért tűnt el?
Félelem nélkül is reszketek
Csókhiányban szenvedünk
Katasztrofális a katasztrófavédelem
Egy menő orosz divat
Elfordul, vagy felfordul a világ?
Fordulat a bankvilágban?
Halhatatlanok leszünk!
A gondolat tuningol?
A lyukakról általában
A valódi műhús szelet
Kié a Föld holdja?
Bolond, vagy félkegyelmű
ITT A JÉGKORSZAK A KANYARBAN!
A Bűvös dátum: 2012. december 22.

« Előző cikk
Következő cikk »
Önkéntesnek lenni jóÖnkéntesnek lenni jó
Ahogy közeledik a karácsonyi ünnepkör, talán a keményebb lelkű embertársaink szíve is hamarabb megenyhül. Ilyenkor hamarabb ...
Bûn és büntetésBûn és büntetés
Néhanapján, de egyre gyakrabban kerülget a merevgörcs, mert már szinte naponta megjelenik a bûn valamilyen újabb fajtája, ...

Legnépszerűbb cikkek »
Panaszlevél a hotelnekPanaszlevél a hotelnek
Köszönöm, hogy ellátogathattam Hotelükbe! Élményekkel teli éjszakámért cserébe fogadják szeretettel építő kritikámat: ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: