Sport

HCW A Dicsőség Napja – Az árulás árnyékot vetett a dicsőségre

2012. 06. 25. • Szerző: ruthmayer
HCW A Dicsőség Napja – Az árulás árnyékot vetett a dicsőségre

Egy ideje hatalmi harcoktól volt hangos a magyar pankráció, de A Dicsőség Napján végleg leszámolt egymással a két fél.

A tét a Hungarian Championship Wrestling jövője. A tét, hogy A Doktor és KWP vagy László Roland  kap teljhatalmat a szervezet irányításában. A két rivális tábor már-már betegesen ragaszkodott az igazához, így csak egy megoldás maradt: öt az öt ellen, elimination match. A nézők joggal gondolhatták, itt balhé lesz!
De a döntés előtt még másoknak is akadtak lerendezni valójuk, nézzük kik voltak képesek a saját lábukon elhagyni ringet.
Miután Mr. Tolnai megadta az alaphangot, az ismeretlen maszkos harcos Hombre de Razón érkezett, majd Ozzy Spencer lépett a ringbe, akinek ütőerejét még a jó öreg Bud is megsüvegelné.
 
Hombre nagy elánnal próbálta megtalálni Ozzy gyenge pontját, ami többé kevésbé sikerült is neki. Mozgékonyságát kihasználva támadt és sorban találtak be ütései. A fizika törvényeit meghazudtolóan vágta földhöz a nála jóval nehezebb Ozzy-t. Azonban óriásit tévedett az, aki már Hombrét kezdte ünnepelni. Miután Ozzy harapott egy nagyot a magával hozott grillcsirkéből, mintha a kalóriák új erőt adtak volna neki. Könnyedén játszadozott ellenfele testével, mintegy maszkos rongybabává változtatva azt. Nem is kellett sokat várni a harmadik számolásra, Ozzy Spencer ünnepelhetett. Amikor Hombre magához tért tisztelete jeléül Ozzy megosztotta vele vacsoráját.
 
A következő mérkőzésre Mark Kent Kirilov vonult be, aki egyenesen Oroszországból érkezett egy ezerkettes zsigulival. Miután epés megjegyzéseivel kellőképpen maga ellen fordította a közönséget Koppány is megérkezett.
Kent talán túl sok borscsot evett ebédre, mert elég bátyadtan kezdett, Koppány kezdeményezett és igazi barbár módjára jól megdolgozta az oroszt. A ring körüli összes oszlopon megpróbálta átrendezni Kirilov arcszerkezetét, de egy tundrán edződött ember ellen ez mégis kevésnek bizonyult. Képes volt talpra állni és megmutatta, hogy a sötét orosz éjszakában miként rendezik le a konfliktusokat. Mindkettejükre többször rá kellett számolnia a bírónak, de Koppány maradt végleg a szőnyegen a nézők igen nagy bánatára.
 
Ezután J-Hawk bukkant fel a ködfelhőből, látszott rajta, hogy dúl benne a bosszúvágy az Áttörésen Ron Corvustól elszenvedett veresége miatt. Ezen a napon lehetősége nyílt kiküszöbölni a csorbát, de ehhez Corvusnak is akadt egy-két szava. Ron a gong után azonnal hátbatámadta Hawk-ot és egyértelműen a tudtára adta, hogy ugyanaz a sors vár rá, mint legutóbb. Nem sokon múlt, hogy Corvus ellenfelét hosszú, mély álomba ringassa egy fejre mért rúgással, ám Hawk lélekjelenlétének köszönhetően hárított, majd elborult elmével esett neki riválisának. Corvus állta a sarat és miután csizmája találkozott a kötélen lógó Hawk tarkójával a meccs eldőlni látszott. Ráfeküdt az eszméletlennek tűnő ellenfelére és talán már a győzelem utáni ünneplésen gondolkozott, amikor Hawk villámgyorsan a maga javára fordította a helyzetet. Szorításba fogva Corvus fájdalomküszöbét feszegette, aki nem bírta tovább a kínt és feladta a küzdelmet.
 
Következett Nitro és a francia partiarc Yan Colby mérkőzése. Colby pár ütés után máris a padlón hempergett, úgy nézett ki komolyan megsérült, de ez csak egy aljas húzás volt részéről. Amint hátatfordított neki Nitro azonnal felpattant és letaglózta ellenfelét. Yan habitusát jól jellemzi, hogy a bírót is megkínálta egy adag köpettel, majd alaposan próbára tette Nitro csigolyáinak szakítószilárdságát. Nitro mindent megtett, hogy letörölje a selyemfiú arcáról a vigyort, egy időre fölénybe is került, de egy rosszul kivitelezett ugrás után Colby hererúgást eszközölt rajta. A bíró vajon mire figyelt? A győztes Yan Colby.
 
A HCW női divíziója is ringbe lépett A Dicsőség Napján, Khyra, a kőkemény amazon és Audrey Bride csapott össze. Igazán energikusan kezdtek, záporoztak az ütések és a dobások, kiegyenlített küzdelem folyt. Kiderült, hogy Audrey igencsak hajlékony, mivel maradandó sérülések nélkül úszta meg, hogy Khyra gyakorlatilag kettőbehajtotta a biológiailag rendellenes módon. A kemény összecsapást végül Audrey Bride nyerte.
 
Ekkor elérkeztünk az este fénypontjához, az öt az öt ellen elimination match-hez, ami arra hivatott, hogy egyszer s mindenkorra eldöntse a kérdést: ki irányíthatja a jövőben a HCW szervezetét?
 
A Doktor és KWP, azaz a Direktorok zsoldosai közé Ben Dover, Grizzly Davidson, Micheal Nuts, Ted Wellington illetve Poison tartozott.
 
László Roland mögött Renegade, PG Hooker, Icarus, 8ball és Murlock sorakozott fel.
 
Egy valami biztosnak látszott a meccs elején, aki alulmarad, annak kegyetlen megalázásban lesz része.
A gong után Murlock és Grizzly Davidson indították a csatát, de hamar beszállt 8ball és Renegade is. A bíró nem állt a helyzet magaslatán, amíg az a ringen kívüliekkel foglalkozott 8ball-t többször is csoportosan bántalmazták. Az első kiesőről Ted Wellington gondoskodott, Murlock-nak mutatott ajtót. Grizzly hamar megbosszulta társát és 8ball-t valósággal belepaszírozta a szőnyegbe. Ekkor az Direktorok csapata állt nyerésre, de Renegade kiegyenlített, miután Grizzly Davidson arcát használta lábtörlőnek. Ezután felgyorsultak az események, Grizzly alélt testét még ki sem ráncigálták a ringből, amikor Renegade már Ted Wellington-t is elintézte, majd a berobbanó Michael Nuts ütötte ki őt. PG Hooker is letette névjegyét, Nuts-nak nem sok esélyt adott. Ami ezután következett, az mindenkit megdöbbentett. PG Hooker a csapattársát és egyben jó barátját Icarust a nyakánál fogva vágta földhöz, aki ettől harcképtelenné vált, majd ráhúzta Dover-t és mivel Hooker elhagyta a ringet meg is nyerte a mérkőzést. A nézők nem hittek a szemüknek, kellett volna még pár perc, hogy mindenki megeméssze a látottakat, ám érkezett A Doktor és első intézkedéseként kiírt egy címmeccset a frissen kiütött Icarus és PG Hooker közt. Ekkor már mindenki számára világossá vált, Hooker elárulta csapatát és barátját, hogy a HCW bajnoka lehessen. A bírónak ezt már nem vette be a gyomra és inkább lelépett, így KWP vezette le a nem túl hosszú meccset. Hooker-nek nem kellett nagy erőfeszítéseket tennie, hogy legyőzze a félájult Icarust. A HCW-nek új bajnoka van: PG Hooker.
 
László Roland jogosan vonta kérdőre Hooker-t, de jobban tette volna, ha csöndben hazakullog, mert amit ezután a ringben kapott, azt egy életre megemlegeti. Dover teljesen leamortizált egy széket a volt vezető fején, talán pár öltéssel megúszta. Icarusnak is kijutott a jóból, Dover tűzőgépet ragadott és egy kartonlapot rögzített a homlokához amin az állt: Véres November 3.
 
A Dicsőség Napját tehát beárnyékolta az árulás motívuma, a Direktorok egyeduralma elkezdődött és nem tudni, hogy meg lehet-e őket állítani. Csak remélni merem, hogy nem kezdenek ámokfutásba.
A következő eseményt augusztus 18-án rendezik, ahol Icarus megkísérli visszaszerezni az övét PG Hooker-től, valamint egy Roulette Battle Royal meccsen dől el az első számú kihívó személye.

Ha érdekel a pankráció, és a sport világa, lájkold Facebook oldalunkat, ahol elsőként értesülhetsz híreinkről:
https://www.facebook.com/pages/Journality-Sportmánia

 


Szerző:
ruthmayer
Budapest
Férfi
1991
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Sprintelés CeredenSprintelés Cereden
2012. június 23-24.-én került megrendezésre a IV. SRT Rally Sprint Bajnokság és a BAZ Rally Sprint Bajnokság közös futama, ...
Fergeteges búcsú Valenciától – Formula-1, Európa NagydíjFergeteges búcsú Valenciától – Formula-1, Európa
Tíz helyes javítások, tizenegy autós kocsisor és számtalan előzés. Minden, ami eddig nem jellemezte a valenciai városi pályát. ...

Legnépszerűbb cikkek »
Adrenalin Extrém Hétvége, KunmadárAdrenalin Extrém Hétvége, Kunmadár
Augusztus 16-18 között került megrendezésre a Kunmadarasi Extrém Hétvége, ami ezúttal is tartogatott meglepetéseket. ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: