Technika/Életmód

Hello, Tavasz!

2014. 03. 12. • Szerző: ÉvaRéka
Hello, Tavasz!

Itt van, eljött végre! Legalább is a naptár szerint tagadhatatlanul tavasz van. Bár a virágba boruló fák kellemes illatára még várni kell, azért ideje megkezdeni a tavaszi feltöltődést!

A hideg, esős-borús napok után nem kell már sokat várni a kellemes tavaszi napsütésre, hamarosan a téli kabátoktól is búcsút vehetünk egy időre. Ha súlyproblémával küzdünk, most még nem késő belekezdeni az edzésbe, hamarosan azonban a hosszú, sokat takaró ruhadarabokat felváltják a lengébb tavasziak, amelyek már nem töltik be az \"ápol, eltakar\" funkciót.
Ha gyors, hatékony eredményt szeretnénk, a legjobb módszer a futás, mivel bármikor űzhető, ráadásul fizetni sem kell érte! Az eredmény pedig rövid időn belül látható. Rengeteg energiát ad, segít a stressz kezelésében, épp erre van szükség a sokakat lehangoló, napsütésben szegény tél után. Nem mindenki veszi rá magát könnyen a futásra, azonban a nemes cél miatt megéri próbálkozni!

A sport, a mozgás persze nem az egyetlen olyan dolog, ami segítheti tavaszi feltöltődésünket. Fontos, hogy szervezetünket most is megfelelő mennyiségű vitaminhoz, és folyadékhoz juttassuk, de persze ez nem évszak kérdése. A gyümölcsök és zöldségek jó hatását senki nem vitatja, jót tesznek belsőnknek, szépítik külsőnket.
A felfrissülés részeként varázsoljuk széppé bőrünket különféle otthon is elkészíthető pakolásokkal, használjunk természetes alapú kencéket! A méz egyike azoknak az \"egyszerű, de nagyszerű\" anyagoknak, amelyek használatával rendkívüli eredményeket érhetünk el arcbőrünkön. Vigyázat, 10 perc elteltével mindenképpen mossuk le az arcunkról - jóból is megárt a sok alapon.

Azon kívül, hogy megpróbáljuk egészségessé, és széppé önmagunkat, mindenképpen ápoljuk lelkünket is! Hallgassunk pozitív üzenetű dalokat, dolgozzunk lelkesen azon, hogy teljesítsük álmainkat! Haladjunk kis, teljesíthető léptékben, hogy a lehető legtöbbször érjen sikerélmény, mert a sikerélmény motivál csak igazán. Keressük a lehetőségeket, amelyek segíthetnek közelebb kerülni vágyainkhoz. A teljes boldogsághoz szükséges látnunk, hogy tartunk valami jó felé.
Ne feledjük el: a belső harmónia legtöbbször csak rajtunk múlik, a gondolkodásmódunkon, és azon, ahogyan a dolgokhoz viszonyulunk. Csak pozitívan!


Szerző:
ÉvaRéka
Kecskemét

1987
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Kapd össze magad, tégy a szépségedért!Kapd össze magad, tégy a szépségedért!
A magazinok oldalain a hírességek teljes sminkben, csinosan, a legújabb trendeknek megfelelő, drága ruhákban, tökéletesen ...
Sony HDR-FX1000 kamera Sony HDR-FX1000 kamera
Ha fontosabb számodra a képminőség, mint a kézi beállítások palettája, ezt a kamerát neked találták ki! ...

Legnépszerűbb cikkek »
Kis írógép történelemKis írógép történelem
Manapság a számítógép szinte teljesen kiszorította, de a mai napig vannak hívei és főleg gyűjtői. Az írógép sok változáson ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: