Fotó pályázat

Homokba írt szavak Lejárt.

2013. 08. 04. - 2013. 08. 31.

A Szemem Fénye Alapítvány egy kisfilmmel kíván emléket állítani azoknak a gyerekeknek, akik nem élhették meg a felnőttkort. Kérjük, aki szeretne velünk emlékezni rájuk, segítsen elkészíteni ezt a filmet!

Az írás mindig nagy jelentőséget kapott a gyász folyamatában, hiszen akinek leírjuk a nevét, az a gondolatainkban megjelenik, velünk van pár pillanatig. Arra kérjük az emlékezni kívánókat, hogy eltávozott gyermekük keresztnevét, becenevét írják le valamilyen egyedi módon, készítsenek róla elektronikus fényképet és küldjék be ezt 2013. október 10-ig a kapcsolat@szememfenye.hu e-mail címre! A képeket összefűzve alkotjuk meg mindenszentek ünnepére az emlékfilmet.

A nevek kerülhetnek tengerparti vagy játszótéri homokba, a betűk állhatnak kavicsokból, levelekből, termésekből, minden a kép készítőinek találékonyságára van bízva. A nyaralás során fotózott képeken így megjelenhet azoknak a családtagoknak a neve is, akikkel – ha a sors másként rendelkezik – közös lehetett volna a vakáció.

Köszönettel fogadjuk azokat a fényképeket is, amelyeken láthatóak a neveket leírók, kirakók – szülők, testvérek, nagyszülők, családtagok –, akár alkotás közben. Az elkészült fényképek az összetartozást, a szeretetet, az emlékezést és egyúttal a búcsút is szimbolizálják.

Várjuk a fényképeiket!

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Fotózd le Európa energia-jövőjét! fotópályázat
Csökkentjük energiafelhasználásunkat vagy több energiát fogunk használni, mint valaha? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ, ...
Tele vagyunk energiával fotópályázat
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos fotópályázatot hirdet édesanyák számára, kortól és lakóhelytől függetlenül. A családok ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: