Sport

Hungaroring 2014: A Vettel kaland

2014. 08. 09. • Szerző: Anikó987346
Hungaroring 2014: A Vettel kaland

Idén is lehetőségem volt,hogy ellátogassak a Forma 1-es Magyar Nagydíjra. Hazánkban idén 29-ik alkalommal rendezték meg a versenyt. Így beszámolok nektek a hétvégéről.

A versenyhétvége mindig a csütörtöki boxutca látogatással kezdődik. A kapukat délután 4 órakor nyitják ki. Persze addigra elég szép tömeg gyűlik össze. 4-kor pontban kinyitották az ajtókat. Mindenki nagy lelkesedéssel indult el, néhány percnyi futás után elértünk egy másik kapuhoz, ahol egy-két percet kellett várnunk. Utána megindulhatott a "nagy futam".
Persze mindenki elől szeretett volna lenni, de ez csak azoknak sikerült, akik elég gyorsan tudtak futni. A versenyzők néhány percnyi várakozás után megjelentek. A szerencsésebbek több aláírást is tudtak szerezni. Én, személy szerint Sebastian Vetteltől szereztem, de nagy nehezen a közös kép is készült. Roppant boldogan voltam, hogy idén is sikerült. Ez egyszerűen egy csodálatos nap volt.
 
Pénteken korán reggel mentünk a pályára, hiszen megkezdődött a "száguldó cirkusz". A pénteki napon láthattunk GP2-es, GP3-as, Forma 1-es és Porsche kategóriájú szabadedzéseket és időmérőket is. Péntek este tartottuk a saját szervezésű Vetteles találkozómat. Az összejövetel célja az volt, hogy találkozzunk Vettellel, este a kapunál. A barátaimmal nagyon jól éreztük magunkat, sok képet csináltunk. Pontban 9-kor megpillantottuk Sebastian Vettel motorját és persze őt is. Sajnos nem állt meg, mivel nagyon sietni kellett. Úgy döntöttünk, hogy szombaton folytatjuk a "dolgot".
Szombaton is egész nap a pályán voltunk. Hatalmas csodálattal figyeltem az autókat és a versenyzőket. Nagyon jó volt látni, hogy olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik ugyan azt a sportot szeretik, mint én. Este ugyan azt csináltuk, mint pénteken. 4 órán keresztül őrjöngtünk, kiabáltunk még vártuk Vettelt, nagyon jól éreztük magunkat.
Akik a pályáról jöttek ki, mind nagyon örültek nekünk. Néhányan még le is fotóztak minket.
És 9-kor megint kijött Vettel, annyi különbséggel, hogy most meg is állt, a motorjával. Mivel sokan odajöttek, így a biztonsági őrök lefogtak minket, hogy Vettel el tudjon menni. De mégis annyira örültünk, hogy már ennyi is sikerült nekünk.
Vasárnap egész nap versenyeket láttunk. Egymás után következtek a jobbnál jobb futamok. A Forma 1-esek a verseny előtt felvonultak a versenyzői parádén. Majd később felálltak a rajtrácsra,és indulhatott is a küzdelem. Nagyon izgalmas volt, sok szép csatát láttunk. A futam végén a rajongók mindig berohanhatnak a pályára. Persze ezt mi se hagyhattuk ki.
 
Ez a hétvége egy életre szóló élmény volt. Soha nem fogom elfelejteni! Aki teheti, jövőre mindenképpen menjen ki. Higgyétek el, megéri.


Szerző:
Anikó987346
Anikó987346
Gyula

1998
Követem

« Előző cikk
Következő cikk »
Thai Box edzés videóThai Box edzés videó
Rendhagyó edzésvideó második része a Margitszigeten, Finfera János Thai Box oktatóval. Az Olimp TV kiemelt célja, hogy segítsen ...
A BOX és a helyes étkezésA BOX és a helyes étkezés
A küzdősportot űzőknek a kemény edzések mellett legalább olyanfontos az előre megtervezett, szigorúan tartott étrend éstáplálékkiegészítők ...

Legnépszerűbb cikkek »
Adrenalin Extrém Hétvége, KunmadárAdrenalin Extrém Hétvége, Kunmadár
Augusztus 16-18 között került megrendezésre a Kunmadarasi Extrém Hétvége, ami ezúttal is tartogatott meglepetéseket. ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: