Fotó pályázat

I. HUNTINGPress Nemzetközi Fotópályázat Lejárt.

2013. 06. 17. - 2013. 08. 16.

A HUNTINGPress Nemzetközi Fotóügynökség meghirdeti első nemzetközi, nyilvános fotópályázatát. A fotópályázat témája: „Mozgásban”.

A fotópályázat témája: „Mozgásban”.
A téma számos lehetőséget rejt a verekedő gímbikáktól kezdve, a vadászatokon megfotózott találaton át, a szélben repülő falevélig. A beérkezett pályázati anyagokat a Magyar VADÁSZLAP szerkesztősége fogja elbírálni. A zsűri által legjobbnak ítélt fotó készítője – fődíjként – egy egyhetes fotó-szafarin vehet részt a Bakonyerdő Zrt. területén 2013 szeptemberében.
A pályamunkák válogatott anyagából kiállítást szervezünk 2014 februárjában a XXI. FeHoVa-n.
A pályázat részleteiről a www.huntingpresss.eu oldalon négy nyelven található tájékoztatást.
A maximum 10 felvételből álló pályázati anyagot .jpg formátumban CD-n (1031 Budapest, Rozália utca 59/a.) vagy e-mailen (foto@fotohunting.hu) küldheti, nevezheti be a pályázó. Mind a postai úton, mind az e-mailben történő jelentkezéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét és telefonszámát, valamint a beküldött fotók címét. Pályázni digitális kép esetén kizárólag az eredeti képekből készített nézőképekkel lehet, melyeknek mérete a fotó hosszabbik oldalán minimum 1900px. A papírképek mérete 9 x 13 cm. A díjazott és kiállításra beválogatott munkákat utólag nagy felbontásban, illetőleg kiállítási méretben is el kell küldenie a pályázónak.
A beküldési határidő 2013. augusztus 15.
A Fotóügynökség fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött pályázati anyagokat beemelje kínálatába. Minden eladott felvétel után a szerző megkapja a honoráriumát. Más fotópályázaton díjazott képeket a pályázók NEM küldhetnek be. Etikai követelmény, hogy a beküldött felvételek természetes körülmények között készüljenek.
A pályázó a pályázati anyag beküldésével:
  • elfogadja a pályázati feltételeket,
  • nyilatkozik, hogy az általa feltöltött képek szerzői joga őt illeti, a feltöltött fotókon szereplő személyek beleegyezésével rendelkezik, továbbá a feltöltött kép nem sérti más személyiségi jogait,
  • kijelenti, hogy a zsűrik döntését elfogadja, az ellen panaszt nem tesz, azt bíróságon és egyéb fórumon meg nem támadja.
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
Kiskedvencem és én fotópályázat
A Kedvencrandi.hu “;Kiskedvencem és én;; fotópályázatra invitálja Önt.Jelen Fotópályázat szabályzat vonatkozik a Flip ...
Vespa fotópályázat
A Vespa Klub Magyarország fotópályázata. Témák: Vespa perspektíva és Dolce Vita itthon. A fotók leadási határideje: 2013. ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: