Programajánló

Idén is Balaton Sound! – 2015. július 8-12.

2015. 05. 06.
Idén is Balaton Sound! – 2015. július 8-12.

2015-ben immáron a 9. Balaton Sound kerül megrendezésre a Balaton déli partján, Zamárdiban. Idén ráadásul egy nappal többet – összesen ötöt - bulizhatunk a Soundon, hiszen a zenei maraton már szerdán, a „nulladik nappal” kezdetét veszi!

 

Július 8. (szerda), 0. nap:
Tiësto, Dyro, Moti, Oliver Heldens, AronChupa, Guy Gerber, Tony Junior.
 
A holland dj-legenda, Tiësto (2002-2004-ig a világ legjobb dj-je volt) 2011-es felejthetetlen Balaton Soundos fellépését követően idén újra Zamárdiba látogat, sokak legnagyobb örömére. Tavalyi albuma a Town Called Paradise nagy sikert aratott, reméljük idén újabb lemezzel jelentkezik, amiből aztán élőben is ízelítőt kaphatunk!
 
Július 9. (csütörtök), 1. nap:
Axwell & Ingrosso, Nicky Romero, Showtek, Quintino, Zedd, Dannic, Joey Badass, Art Department, Âme, Flight Facilities, Oliver Koletzki, Flosstradamus.
 
Axwell & Ingrosso a korábban a Swdish House Mafia dj-ji voltak (a trió harmadik tagja Steve Angello volt), de 2014-ben úgy döntöttek, hogy ketten folytatják a lemezpakolgatást. Ennek gyümölcse eddig három közös szám lett: a Something New, a Can’t Hold Us Down és a legfrissebb az On My Way.
 
Július 10. (péntek), 2. nap:
Hardwell, R3hab, Roni Size Reprazent (live), Maxy Jazz & The E-Type Boys, Pusha T, Ummet Özcan, Boys Noize, Don Diablo, the Martinez Brothers, Vinai, Brodinski, George Fitzgerald, Alle Farben.
 
Hardwell Tiësto egyik nagy felfedezettje volt, 2011-ben nagyot ütött közös termékük, a Zero 76 címet viselő dal. Azóta persze már egyedül is megállja a helyét a srác, aminek ékes bizonyítéka, hogy Hardwell 2013 után tavaly is a világ Nr. 1. dj-je lett a Dj Mag mértékadó elektronikus zenei magazin szavazásán!
 
Július 11. (szombat), 3. nap:
Faithless, Afrojack, DVBBS, Loco Dice, Netsky (live), Pan-Pot, Chris Liebing, Klingande, Skream, The Bloody Beetroots (SBCR DJ Set).
 
Maxy Jazz-t talán senkinek sem kell bemutatni. A Faithless frontembere már számtalanszor járt hazánkban, és fellépései mindannyiszor felejthetetlen bulizásba torkolltak. Nem lesz ez másként idén sem! Biztosak lehetünk abban, hogy a 20 éves jubileumát (!) idén ünneplő Faithless ezúttal is kitesz magáért.
 
Július 12. (vasárnap), 4. nap:
Dmitri Vegas and Like Mike, Ludacris, Kaskade, Laidback Luke, Firebeatz, Charli XCX, Seth Troxler, Elliphant, Eva Shaw, Jackmaster, Odesza, Stadiumx.
 
Írhatnánk Dmitri Vegas and Like Mike-ról, akik tavaly a második helyen végeztek a Dj Mag szavazáson de a zárónap igazi unikuma kétségkívül az, hogy három hölgy (!) is a dj pult mögé áll Charli XCX, Elliphant, és Eva Shaw személyében. Avagy a gyengébbik nem képviselői is megmutatják, hogyan kell világszínvonalúan zenét keverni!
 
Érdemes sietni a bérlet- és jegyvásárlással, mert az „Early Bird” típusú bérletek már elfogytak, de június 23. 12:00-ig még 5000 Ft kedvezménnyel, 44.990 Ft-ért válthatóak meg a Balaton Sound bérletek!
 
Részletes információk itt:
 

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Buborék teríti be a SzigetetBuborék teríti be a Szigetet
Óriás buborék fedi be majd a közönséget, az égből emberek szállnak alá és beindul egy soha nem látott show. A Sziget minden ...
MúmiavilágMúmiavilág
Öt kontinens. Évezredek és közelmúlt. Eltűnt kultúrák, élő hagyományok… ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: