Programajánló

James Bond 60 - Filmzene koncert show - Jegyrendelés

2013. 07. 17.
James Bond 60 - Filmzene koncert show - Jegyrendelés

Július 19. 60 éves a filmtörténet legsármosabb hódítója. Magyarországon először a James Bond-filmzenék szimfonikus feldolgozása.

Az idén hatvanéves karakter és a több mint ötven éves filmsorozat ünnepére a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara rendhagyó koncerttel készül, amely felidézi a legnagyobb slágereket. Természetesen felcsendül Monty Norman híres James Bond-témája, és olyan slágerek is, mint a klasszikus Goldfinger, a szenvedélyes Licence to Kill vagy a legújabb filmhez készült Skyfall is. 

A koncert karmestere Nic Raine, aki John Barry hangszerelőjeként dolgozott a Halálvágta és a Halálos rémületben felvételein, és több Bond-tematikájú albumot is készített a Prágai Filharmonikusokkal.

Közreműködik: a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, vezényel: Nic Raine

Jegyrendelés a James Bond 60 című koncerte ide kattintva.

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
Circus Maximus a Fővárosi Nagycirkuszban - JegyrendelésCircus Maximus a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyrendelés
Megelevenednek az itália cirkuszcsodái ...
Űrkiképző bázis épül a Sziget FesztiválköztársaságbanŰrkiképző bázis épül a Sziget Fesztiválköztársaságban
Egy nemzetközi űrprogram, az Axe Apollo Space Academy (AASA) keretében a Sziget Fesztiválköztársaság területén épül fel ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: