Journality Projektek

Jelentkezz! Vegyél részt az előadáson, írd meg beszámolód: KOREAI TRADICIONÁLIS MASZK TÁNC ELŐADÁS Lejárt.

2013. 06. 06. - 2013. 06. 10.
Jelentkezz! Vegyél részt az előadáson, írd meg beszámolód: 
KOREAI TRADICIONÁLIS MASZK TÁNC ELŐADÁS

Ha vállalod, hogy részt veszel az előadáson 2013. június 11-én 17.30-kor, és beszámolót írsz, jelentkezz!
Jelentkezni a projektre bejelentkezés után tudsz.

Jelentkezés  lépései:

1. Regisztráció
2. Belépés
3. Projektek/Jelentkezés

Info az előadásról:

Helyszíne: MOM Kulturális Központ-szabadtéri színpad

Ez az egyedülálló színpadi produkció 2009 óta az UNESCO szellemi világörökségének része, melyet eredetileg a királyi udvarban mutattak be, hogy elűzze a gonosz szellemeket. Az öt férfi táncos maszkokban és színes ruhákban energetikusan mozognak a színpadon változatos szövegű lírai versek előadásával megszakított zenére. A cheoyongmu továbbá magába foglalja és kifejezi a konfucianizmus eszméjét, különös tekintettel az öt elemről szóló tanítást.

A táncelőadás után 18:50-TŐL A KOREAI KULTURÁLIS KÖZPONTBAN (mely a MOM Kulturális Központtal szemben található) KALLIGRÁFIA ELŐADÁS lesz megtekinthető.
A koreai kalligráfia művész modern formába átültetve mutatja be a tradicionális koreai betűírást. Színpadias performanszot hoz létre a művész, ahogy több méteres  papírra festi közel egy meter hosszú ecsetével a Hangeul karaktereit, egy spontán előadói mód keretében.

Bárki lehetőséget kaphat, hogy elmondja véleményét egy termékről vagy szolgáltatásról. Szerződött partnereinkkel egy adott téma mestereit keressük! Felhívásainkról adatlapodon és a hírlevélben értesülhetsz.
Jelentkezz most! Jelentkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez.

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Jelentkezz a két jegyért, írd meg kritikád! A Szív hídjai - Óbudai Társaskör Jelentkezz a két jegyért, írd meg kritikád! A Szív
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz az előadásról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz! Az előadás időpontja: 2013. ...
Jelentkezz! Vegyél részt a megnyitón, írj beszámolót: Két évszázad a magyar kereskedelem történetéből - MKVMJelentkezz! Vegyél részt a megnyitón, írj beszámolót:
Ha vállalod, hogy részt veszel a kiállítás megnyitóján 2013. június 13-án délután, és beszámolót írsz, jelentkezz! ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: