Journality Projektek

Jelentkezz étteremtesztelőnek! Bacchus Étterem, Szigetmonostor Lejárt.

2013. 03. 26. - 2013. 04. 11.
Jelentkezz étteremtesztelőnek! Bacchus Étterem, Szigetmonostor

Ha vállalod, hogy másodmagaddal ellátogatsz az étterembe, ahol vendégeink vagytok egy vacsorára és welcome drinkre április 13.-án, amikor Gerendás Péter zenél; és cserébe beszámolót/kritikát írsz a helyről és az estédről, Jelentkezz!
Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Jelentkezés határideje: április 11!
1. Regisztráció
2. Belépés
3. Projektek/Jelentkezés

2013 április 13.-án, szombaton, este  21 órától Gerendás  Péter  újra a szigetmonostori  Bacchus  Vendéglőben, a  tavalyi nagy  sikerű  est  után  újra!

A Bacchus szó görög eredete a bor, és a mulatozás (Bacchanália) Isteneként tiszteli. Vendéglő neveként reményt keltő! Na és ez az a hely ahol ebből a reményből mindent meg is kap, aki betér ide! A helyszín, a szentendrei sziget legdélibb falva, Szigetmonostor. A falu a fővárostól légvonalban 20 kilométerre fekszik, igazi nyugalmat árasztó helység, aminek nem a fő utcáján, hanem egyik mellékutcájában található a Bacchus vendéglő!
Egy parasztház átalakításával lett azzá ami. Ide-s tova 30 éve működik, ugyanaz a család üzemelteti a megnyitása óta, ezért aztán tényleg családias az étterem hangulata. Az első dinasztiát követő nemzedék viszi tovább azt a konyhát és hangulatot, amit ő igen példásan kialakított. Ma már szinte sehol nem tapasztalható gesztusként, az italok megrendelése után a séf jön az asztalhoz, és maga mondja el miket főzött, mit ajánl, kínál a vendégeinek. Ezen ajánlások alapján a vendégek 95%-a nem az étlapról választ. A konyhán dolgozók mindenben a maximumot teljesítik, és a séf minden kiadott ételt ellenőriz és kóstol.
Ez a csapat, bár korukat tekintve még nem öregek, a felfogásukkal egy XIX. század végétől a XX.század közepéig tartó hangulatot hoznak vissza. Törekvésük ugyanis az, hogy a vendégeiket élőzenével is szórakoztassák!
Az egész egy spontán (!) Edda és Demjén koncerttel kezdődött, a hatás természetesen elmondhatatlan volt.
Azórta a kellemes vacsora mellet játszott már itt az Old Boys, az Asterix együttes, nagy élményt adott a vendégeknek Gerendás Péter is, aki most újra fellép!

http://www.ujvarybacchus.hu/

Bárki lehetőséget kaphat, hogy elmondja véleményét egy termékről vagy szolgáltatásról. Szerződött partnereinkkel egy adott téma mestereit keressük! Felhívásainkról adatlapodon és a hírlevélben értesülhetsz.
Jelentkezz most! Jelentkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez.

« Előző cikk
Következő cikk »
Jelentkezz tesztelőnek! Walk coaching kezelés az Egyhárom klubtólJelentkezz tesztelőnek! Walk coaching kezelés az Egyhárom
Ha szeretnéd kipróbálni a kezelést, és vállalod, hogy beszámolót írsz, melyben megosztod tapasztalataidat, jelentkezz! Határidő: ...
Jelentkezz tudósítónak! Dicsőség napja - Magyar Pankráció GálaJelentkezz tudósítónak! Dicsőség napja - Magyar Pankráció
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz a gáláról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz, és ha téged választunk, két jegyet ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: