Journality Projektek

Jelentkezz játéktesztelőnek! Szabadulj ki, ha tudsz! - Szabadulós játék az EXIT THE ROOM-ban Lejárt.

2013. 03. 01. - 2013. 03. 16.
Jelentkezz játéktesztelőnek! Szabadulj ki, ha tudsz! - Szabadulós játék az EXIT THE ROOM-ban

Ha vállalod, hogy 3 barátoddal részt veszel a játékon, utána beszámolót írsz az élményedről, jelentkezz! Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Határidő: 2013.03.15

Mindig szeretted volna kipróbálni magad, milyen az, amikor éles helyzetben gyors döntéseket kell hoznod és csak magadra és a csapattársaidra számíthatsz? Itt a kitűnő alkalom arra, hogy próbára tedd magad. Az EXIT THE ROOM pont erre lett kitalálva. Ha vállalod, hogy elmerülsz a labirintusok világába 3 csapattársaiddal és részt veszel egy 60 percből álló játékban, mely után beszámolót írsz a játékról, amit csak nálunk jelentetsz meg, Jelentkezz!
"Az exit the room, mint már a nevéből is ki lehet következtetni, egy szobából illetve szobarendszerből való kijutós játék.
A játék lényege, hogy 60 perc áll a rendelkezésetekre, hogy logikai és ötletes feladatok megoldásával és némi leleményességgel szobáról szobára haladva az idő letelte előtt kijussatok.
A játékot 2-5 fős csoportok játszhatják. Nagyszerű élményt nyújt minden korosztály számára; pároknak, baráti társaságoknak. Tökéletes csapatépítő tréningek lebonyolítására, mert a kijutáshoz esszenciális a csapatmunka.
Ne félj az ismeretlentől az exittheroom.hu csapata gondoskodni fog arról, hogy 100%-ig érthető és élvezhető legyen a játék!"

Bővebb info az Exit the room szabadulós játékról itt

Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Jelentkezés  lépései:
2. Belépés
3. Projektek/Jelentkezés

Mik azok a Journality Projektek?
Bárki lehetőséget kaphat, hogy elmondja véleményét egy termékről vagy szolgáltatásról. Szerződött partnereinkkel egy adott téma mestereit keressük! Felhívásainkról adatlapodon és a hírlevélben értesülhetsz. Jelentkezz most! Jelentkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez.

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Jelentkezz a két jegyért! Belvárosi Színház: Fülkefor és vidékeJelentkezz a két jegyért! Belvárosi Színház: Fülkefor
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz az előadásról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz, és ha téged választunk, két ...
Jelentkezz a kritikai példányokért! Duncan Shelley: Amer sorozat, a második három könyv Jelentkezz a kritikai példányokért! Duncan Shelley:
A szabály még mindig egyszerű: Akit kiválasztunk, megkapja a könyveket, ami természetesen onnantól a sajátja, cserébe egy-két ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: