Journality Projektek

Jelentkezz tesztelőnek! Hotel Ametyst, Mezőkövesd Lejárt.

2013. 06. 21. - 2013. 07. 06.
Jelentkezz tesztelőnek! Hotel Ametyst, Mezőkövesd

Ha szeretnél másodmagaddal két éjszakát eltölteni félpanziós ellátással a mezőkövesdi Hotel Ametyst-ben, hogy utána beszámolót írj a szolgáltatásról, jelentkezz! Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Határidő: 2013.07.05

 

Jelentkezés  lépései:
1. Regisztráció
2. Belépés
3. Projektek/Jelentkezés
 
Info a szállodáról:
Budapesttől 130 km-re, Észak Magyarország egyetlen gyógyfürdőjének szomszédságában található az egész nyáron üzemelő HOTEL-AMETYST gyógyközpont.
A Hotel Ametyst szálloda Mezőkövesd központjától 3 km-re található, közvetlenül a Zsóry Gyógy-és Strandfürdő mellett.
Az itt található természetes gyógyvíz, kalcium-magnézium-hidrogén-karbonátos szabad szénsavat tartalmazó hévíz, amely alkalmas reumás megbetegedések, izületi kopások, különböző női betegségek gyógyítására, valamint sérülések, ortopédiai műtétek utókezelésére.
 
A szálloda vendégei naponta svédasztalos reggelit fogyaszthatnak. A hotelben egy á'la cart étterem is működik, amely hagyományos magyar ételeket kínál.
Az étterem mellett drinkbár és nyáron 100 főt befogadó hangulatos sörkert és terasz biztosítja a kellemes szórakozást.
Nyáron, minden szombat este élőzenés, kerti grill party-val garantált a kellemes kikapcsolódás a parkosított, több mint 25 ezer m2-es területen.

Vendégeinek ingyenes Wi-Fi-t és díjmentes parkolást biztosít. A szálláshelyen 24 órás recepció áll rendelkezésre, a kertben pedig grillezésre van lehetőség térítésmentesen. Kérésre masszázs-és szauna szolgáltatás is igénybe vehető. Kérésre masszázs-és szauna szolgáltatás is igénybe vehető.

Az Ametyst 3 km-re található Mezőkövesd Felső pályaudvartól, míg egy buszmegálló 50 m-en belül elérhető. A helyszínen kerékpár bérelhető.

 
A Hotel elérhetősége:
Olajfa u. 2.
Mezőkövesd
3400
 
Honlap
 
E-mail cím

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Jelentkezz a páros jegyért és írd meg a beszámolód! “Van Gogh Álmai” című kiállításJelentkezz a páros jegyért és írd meg a beszámolód!
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz a kiállításról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz!Határidő: 2013.07.04 ...
Legyél Te is könyvkritikus! Jelentkezz a kritikai példányért! 
Bill Bryson: Shakespeare - Az egész világ színház Legyél Te is könyvkritikus! Jelentkezz a kritikai
A szabály még mindig egyszerű: Akit kiválasztunk, megkapja a könyvet, ami természetesen onnantól a sajátja, cserébe egy-két ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: