Journality Projektek

Jelentkezz tesztelőnek! - TRENON - HÁROM ENERGIA EGYBEN Lejárt.

2013. 02. 19. - 2013. 03. 04.
Jelentkezz tesztelőnek! - TRENON - HÁROM ENERGIA EGYBEN

Ha szeretnéd kipróbálni a kezelést, és vállalod, hogy beszámolót írsz, melyben megosztod tapasztalataidat, jelentkezz!

Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz!
Határidő: 2013.03.04

A szolgáltatásról:

TRENON - HÁROM ENERGIA EGYBEN
Te is,  mint mi mindannyian test, lélek és szellem hármasságából állsz. Ennek a hármasságnak egy egységet kellene képezzen benned, miközben minden rész hatással van a többi részre.
Kezelhetjük a tested, a szellemed, vagy a lelked külön-külön is. Azonban sokkal bölcsebb és természetesen hatékonyabb is, ha a problémáid ismeretében, mindhárom területre kiterjedő, holisztikus szemlélettel közelítjük meg a rendellenességet. Ezáltal az egyes területek "gyógyító energiái" nemcsak összeadódnak, hanem egymást erősítve hatványozottabbá is válnak.
Ezt képviseli a Trenon hármassága, amelynek egyik pillére a Kahi Healing® kezelés.
A Kahi Healing® egy átfogó "gyógyítási koncepció", amely a teljes fizikai, lelki és szellemi valódat érinti. Emiatt globálisan hathat rád, több területen. Az információs mezőben való energia munka pozitív hatása átfogóan érvényesül.
A Kahi koncepciója, hogy összekapcsolja a hagyományos kínai orvoslást, az indiai csakratudománnyal, a kvantum- vagy mátrix gyógyítással és a legújabb orosz gyógyítási technikákkal. A Kahi kezelés hatására a kliens öngyógyító erői újra aktiválódnak és a test, a lélek és a szellem oly módon kerül harmóniába, hogy az öngyógyítási folyamatok gyorsan és eredményesen hathatnak.
Mit nyújt számodra a Kahi Healing®?
A KAHI kezelést egy személyes konzultáció előzi meg, amely a problémáidat, körülményeidet, önmagadhoz és az egészségedhez való viszonyod térképezi fel az okok feltárása céljából. A kezelés egyik része állva történik, amennyiben ezt az egészségi állapotod lehetővé teszi. Ebben a pozícióban tudom a leghatékonyabban érzékelni az energiaáramlásod és tested reakcióit.
A KaHi kezelések során a diszharmonikus energiamezőt összekapcsolom a tudatalattiddal. Így tudatosodik a lelkedben a megbomlott harmónia. A terápia során egyik kezemmel érintem a tested, míg a másik kezem az információs mezőn belül, vagy kívül van. Az érintések 10 másodperc és 3 perc között váltakozhatnak.
Miután aktiválódnak az öngyógyító erőid, Te indítod el a gyógyulás, változás folyamatát. Ebben a fázisban enyhe szédülést, melegséget, bizsergést, vagy egy spontán jó érzést is tapasztalhatsz. Összességében a beavatkozás, egy kellemes és felszabadító érzést fog jelenteni a számodra.
Néhány pont ahol különösen hatékony lehet számodra a Kahi Healing® :
- párkapcsolati problémák,
- allergia kezelése,
- önbizalomhiány kezelése,
- valós önértékelés kialakítása,
- tudatos és tudatalatti blokkok oldása,
- függőségek kezelése,
- generációs mezőben történő tisztítások,
- hiedelmek, dogmák, félelmek feloldása,
- karmikus kötöttségek megszüntetése,
- öngyógyító erőid újraélesztése, megerősítése,
- gyógyulási folyamat elindítása, felgyorsítása, támogatása.
Ne felejtsük el, hogy mindenben ami a Földünkön megtalálható, láthatatlan világosságként egy leírhatatlan értelem lakozik, amelyet egyre többünk érzékel. Ezáltal egy újfajta tudatosság tud kialakulni, amely nagyszerű lehetőséget jelent a test, a lélek és a szellem egészsége szempontjából.
Az információs mező és a benned végbemenő energia változás a beavatkozást követően már pár percen belül érezhetővé válik. A fizikai-, lelki- és szellemi rendszer harmóniája helyre áll - az „isteni rend” értelmében - az érintett pontok között létrejött energiamezőben.
Egy kezelés általában 60-90 percig tart, de az egyes kezeléseknél hozzád és az adott problémához igazítom a Kahi kezelés időtartamát.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed az alábbi elérhetőségeken tudsz kérdezni, vagy időpontot egyeztetni.
 
 
Mik azok a Journality Projektek?
Bárki lehetőséget kaphat, hogy elmondja véleményét egy termékről vagy szolgáltatásról. Szerződött partnereinkkel egy adott téma mestereit keressük! Felhívásainkról adatlapodon és a hírlevélben értesülhetsz. Jelentkezz most! Jelenetkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez.

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Jelentkezz a két belépőért! Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum: Megvalósult és megvalósulatlan álmokJelentkezz a két belépőért! Magyar Kereskedelmi és
Ha szeretnél részt venni a kiállítás megnyitóján másodmagaddal, és vállalod, hogy beszámolót írsz róla, amit csak nálunk ...
Írj programajánlót, és két jeggyel jutalmazunk! - Hajmeresztő    Turay Ida színházÍrj programajánlót, és két jeggyel jutalmazunk! -
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk! Időpont: 2013.03.08. 19:00 ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: