Journality Projektek

Jelentkezz tudósítónak! Sunshine Családi Fesztivál az Aquaworld Élményfürdőben! Lejárt.

2013. 08. 05. - 2013. 08. 09.
Jelentkezz tudósítónak! Sunshine Családi Fesztivál az Aquaworld Élményfürdőben!

Nincs más dolgod, mint jelentkezni és vállalni, hogy részt veszel a vízi fesztiválon, majd beszámolót írsz az élményedről, jelentkezz! Határidő: 2013.08.08

Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz!

Jelentkezés  lépései:
1. Regisztráció
2. Belépés
3. Projektek/Jelentkezés

 

Bővebb info a fesztiválról:
Második alkalommal kerül megrendezésre a Sunshine Családi Fesztivál az újpesti vízibirodalomban, az Aquaworld Élményfürdőben. Az augusztus 9-11-ig tartó rendezvény az első mintájára készült, azonban ezúttal sokkal érdekesebb és színesebb programokkal várják a szervezők a Vendégeket.
A fürdő adta vízi szórakozás mellett a kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való kikapcsolódást; állatsimogató, ugrálóvár, rajzverseny és a Buborék együttes koncertje várja a legkisebbeket, míg a nagyobbak kiállított versenyautókat nézhetnek, íjászkodhatnak, valamint Nádas Tamás műrepülő bemutatóját izgulhatják végig.
„Nem számítottunk ekkora sikerre” – árulta el Mészáros Zoltán, a fesztivál megálmodója. „Az első rendezvényen több ezer embernek mutattuk meg, hogy hogyan szórakozhat együtt az egész család, miközben játékos formában a tudatos életmódra, a környezettudatosság fontosságára hívtuk fel a figyelmet” – tette hozzá.
Egész nap nyereményjátékok, értékes ajándékok várják a látogatókat. Gesztesi Károly vezetésével vasárnap ismert emberek csapnak össze egy foci mérkőzés keretében. – mesélte Óvári Zita, az esemény főszervezője.
És, hogy kikkel találkozhatunk még aznap, legyen meglepetés, a szervezők szeretettel várnak mindenkit a 2. Sunshine Családi Fesztiválon!
 
A Vízi Birodalom honlapja: http://www.aqua-world.hu/
 
Mik azok a Journality Projektek?
Bárki lehetőséget kaphat, hogy elmondja véleményét egy termékről vagy szolgáltatásról. Szerződött partnereinkkel egy adott téma mestereit keressük! Felhívásainkról adatlapodon és a hírlevélben értesülhetsz. Jelentkezz most! Jelentkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez.

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Jelentkezz a két jegyért, írd meg beszámolód! 2013.09.06. | Funkra magyar! – Éliás Gyula Jr. koncertjeJelentkezz a két jegyért, írd meg beszámolód! 2013.09.06.
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz az előadásról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz! Két jegyet biztosítunk. Időpont: ...
Jelentkezz játéktesztelőnek a Pániq-Szobába!Jelentkezz játéktesztelőnek a Pániq-Szobába!
Nincs más dolgod, mint jelentkezni és vállalni, hogy 3 barátoddal együtt részt veszel a játékon, majd beszámolót írsz az ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: