Film pályázat

Jezsuita hivatás ma? filmpályázat Lejárt.

2013. 03. 19. - 2013. 09. 20.

A magyar jezsuiták hivatásgondozó csoportja filmpályázatot hirdet „Jezsuita hivatás ma?” címmel. Olyan rövidfilmeket várunk, amelyek a jezsuita szerzetesi hivatással kapcsolatban felmerülő gondolatokat, kérdéseket vetnek fel, esetleg meg is válaszolják azokat. Kimondottan várjuk a kreatív, figyelemfelhívó megoldásokat, az egyéni formanyelvi megközelítéseket – a kisfilmek lehetnek klasszikus képi világúak, humorosak, akár reklámfilmek is.

Aminek meg kell felelni:
  • Technika: a filmek rögzítésének módja nincs szabályozva, készülhet mobillal, fényképezővel, HD kamerával stb.
  • Műfajok: minden rövidfilmes műfajt szívesen látunk (animációs filmeket is)
  • A pályamű hosszúsága: a kész film minimum 60 másodperces legyen, de nem lehet hosszabb 3 percnél. Egy pályázó személy/alkotói csoport több pályamunkával is jelentkezhet.
  • Adathordozó: A filmeket adat DVD-ként (data dvd, file formátum kódolás avi, vagy mp4) plusz egy asztali lejátszón is lejátszható DVD video file formátumban rögzítve kérjük beküldeni két példányban. A DVD lemezen szerepeljen a film címe és a rendező vagy az alkotócsoport neve. A filmekben szereplő tartalom szerzői jogáért (például zenék) az alkotók felelnek.
Akinek van ugyan kreatív ötlete a téma feldolgozására, de nincs számára elérhető technikai háttér, annak a Bonum TV segítséget nyújt. Igény esetén használni lehet a Bonum TV technikai eszközeit (pld. vágóprogramok stb.). Akinek erre szüksége van, jelezze a jovok@jezsuita.hu e-mail címen.
A pályázatra érkezett pályaművek a jezsuita hivatásgondozás internetes felületein, illetve a Bonum TV műsoraiban kerülnek további felhasználásra, bemutatásra.
A díjat elbíráló zsűri tagjai: Koronkai Zoltán SJ hivatásgondozó, Kovács Lajos SJ, Lázár Kovács Ákos, Tornya Erika RSCJ
Díjazás:
  • 1.   díj: 100 ezer Ft
  • 2.   díj: 70 ezer Ft
  • 3.   díj: 30 ezer Ft
  • Különdíj: 20 ezer Ft értékű utalvány, amit a Loyola Cafe-ban (1085 Budapest, Horánszky u.20) lehet elfogyasztani.
A pályázatra nem szükséges előzetes jelentkezés, a kész pályaművek beküldésének határideje: 2013 szeptember 6.
Cím: JTMR „Jezsuita hivatás ma?”  – Filmpályázat, 1085 Budapest, Horánszky u. 20.
Eredményhirdetés: 2013. szeptember 20.

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
WSSZ - NYME SEK: videóklip pályázat egyetemi hallgatóknak
A Weöres Sándor Színház a NymE Savaria Egyetemi Központ BTK Kommunikáció és Médiatudományi Tanszékkel együttműködésben videóklip ...
Tedd teljessé a mosolyt! videofilm pályázat
A Magyarországi Evangélikus Egyház videófilm pályázatot hírdet az elveszett 1%-ok megkeresésére. Ezek a kis 1%-ok különböző ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: