Gasztro

Jimi Hendrix és John Lennon jégbe fagyva

2012. 06. 26.
Jimi Hendrix és John Lennon jégbe fagyva

Elviselhetetlen a hőség? A megújult és kibővített Váci utcai Jég Bár termeiben folyamatosan mínusz 10 Celsius-fokban hűsölhetnek a hőségtől szenvedők. A Jégbárban koktélozva Jimi Hendrix és John Lennon jeges kiadásával is összefuthatunk – Hendrixnek még a gitárját is jegelték... A hírességek mellett láthatjuk a YETI-t vagy épp a tragikus sorsú TITANIC jégbefagyott mását is.

A csaknem 11 tonna jégből épült létesítményben szinte minden jégből készült, így a falak, a bútorok és az akvárium is, a jeges italokat pedig egy valódi jégpultnál rendelhetjük meg, és természetesen jégpohárból hajthatjuk fel. A fő alapanyag folyamatos párolgása miatt a jeges díszlet félévente megújul, így mindig találkozhatunk újdonságokkal. M. Tóth Zsolt aranyérmes nemzetközi jégszobrászbajnok eddig is látható alkotásai – a vadiúj Lánchíd vagy A csillagok háborújából ismert Han Solo szobra – mellett most egy ideig John Lennon és Jimi Hendrix jégbe fagyott mása csodálható meg. Ami a zenét illeti: egy élethű Jukebox is fellelhető előttük, természetesen jeges változatban. Igazi kuriózum a balsorsú TITANIC jégbe fagyott szobra, illetve a hajó vasmacskája, valamint egy iránytű. Találkozhatunk még a YETI igazán félelmetes szobrával, és pár percre saját magunk is jégszoborrá válhatunk, amennyiben a fej nélküli szoborral pózolunk/fényképezkedünk.

  A specialitások olyan fantázianevekre hallgatnak mint például jeges Eszkimócsók vagy Édes hibernáció. Kalandvágyóbbak akár a Jegesmedve leheletét is kipróbálhatják, de a fenti fantáziadús elnevezésű koktélok mellett még számos további jeges hűsítő közül válogathat a Jégbárba betérő. Azért a megfagyástól sem kell tartani: a vendégek thermobélésű kapucnis poncsót kapnak, amely bármilyen ruhára könnyen rávehető, a különleges öltözékhez pedig kesztyű is jár. Mikor, ha nem a hőségben? Nem érdemes sokáig jegelni ezt a programot, hiszen feledhetetlen és mindig megújuló élmények várják az ide látogatókat. A bár népszerűsége miatt helyünket érdemes már előre, online foglalással bebiztosítani!

Cím: 1056 Bp. Váci utca 82.
Nyitva: 13:00-23:00
Web: www.icebar.hu

Ha elsőként szeretnél értesülni a jobbnál jobb programokról, legyen szó buliról, kulturális vagy sporteseményről,
lájkold Facebook oldalunkat:

« Előző cikk
Következő cikk »
A Nagyszakállú havában; Kiállítás és csokoládéA Nagyszakállú havában; Kiállítás és csokoládé
Karácsony havában piros és arany színben, csengő és harangszóban, narancs, fahéj és csokoládé illatban fürdik minden. Az ...

Legnépszerűbb cikkek »
MAN vs FOOD - Fald fel Amerikát!MAN vs FOOD - Fald fel Amerikát!
Napjaink megannyi kábelcsatorna kínálatában sokszor ütközünk fel az ételekhez kapcsolódó műsorokon. Hol termesztik a hozzá ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: