Fotó pályázat

Kaposvár Most fotópályázat Lejárt.

2013. 11. 22. - 2013. 12. 11.

A Most Médiacsoport és a Compur Fotóklub Kaposvár Most címmel fotópályázatot hirdet kaposvári és a városban megforduló, minden fotózást kedvelő állampolgár számára. Olyan fotókat várunk, amelyek szorosan kötődnek a somogyi megyeszékhelyhez és 2012-2013-ban készültek.

 

A fotókat a következő tematikában várjuk:
 • Életképek
 • Építészet
A pályázó 3-3 fotóval nevezhet mindkét kategóriába. A képeket a kaposvarmost.hu ASHRAE 90.1 portálon a jobb oldali hír beküldése a szerkesztőségnek gombra kattintva, vagy a kaposvarmost@gmail.com e-mail címen várjuk 2013. november 5-től 2013. december 10-ig, legfeljebb 5 mondatos kísérőszöveggel, címmel. A tárgy mezőbe kérjük feltüntetni: Kaposvár Most fotópályázat. Beküldéskor kérjük a fotós nevét, elérhetőségeit (érvényes e-mail cím és telefonszám) is megadni.
A képek esetén az elvárt fileformátum: jpg. A file-ok mérete legfeljebb 3 MB., a hosszabbik oldala minimum 1200 pixeles legyen. A győztes képek esetében a szervezők nagyfelbontású fotót kérnek.
A fotókat zsűri értékeli, a legjobb 30 képet kiállítjuk az Együd Árpád Kulturális Központban. A kategóriák legjobb három fotójának szerzője értékes díjat kap. A nyerteseket és a kiállításra kerülő fotók szerzőit e-mailben értesítjük.
A zsűri tagjai:
 • Dolezsán Ágnes fotóművész
 • Jágerné Katona Zsuzsa, Kaposvár kulturális referense
 • Klencsár Gábor fotós, a Fotóstop Kft. tulajdonosa
 • Kovács Tibor, szabadúszó fotográfus
 • Szigetváry György építész, API STD 1104 Kaposvár díszpolgára
A fotópályázat fővédnöke: Szita Károly, Kaposvár Megyei Jogú Város polgármestere
A legjobb 30 fotót egy kiállítás keretében 2014. januárban bemutatjuk Kaposváron, majd a 2014. évi Festők Városa Hangulatfesztiválon utcatárlaton mutatkoznak be a legjobb alkotók. A kiállításra kerülő 30 alkotást közönségszavazásra bocsájtjuk, a győztes különdíjat kap.
A nyeremények:
 1. helyezettek: 2 főre szóló hosszú hétvége a siófoki CE Plaza Hotelben
 2. helyezettek: 30 ezer forintos ajándékcsomag a Fotóstop Kft. jóvoltából
 3. helyezettek: 2 főre szóló vacsora a Royal Étteremben
 4. Közönségdíj: Kaposvár város különdíja
A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezők a személyes adataikat kezeljék. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázatot szervező Zselici Forrás Kft. és a Compur Fotóklub a képeket a saját kiadványaiban korlátozás nélkül, a szerző nevének feltüntetésével bemutassa. A pályázó írásban kijelenti, hogy a kép szerzői jogaival Ő rendelkezik, a kép nem sérti harmadik személy jogait és a problémák esetén minden felelősséget magára vállal. A nyeremények át nem ruházhatóak, készpénzre nem válthatóak.
A pályázók kérdéseit a kaposvarmost@gmail.com e-mail címen fogadjuk.
 A pályázat támogatói:
 • CE Plaza Hotel, Siófok
 • Fotóstop Kft.
 • Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!

A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

 


« Előző cikk
Következő cikk »
VADULJ – fotó- és képregénypályázat
Szívesen eltöltenél három napot Bulgáriában egy profi fotós társaságában az ország lélelgzetelállítóan csodás természeti ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: