Film pályázat

Készítsd el saját borkóstoló videódat! pályázat Lejárt.

2013. 02. 25. - 2013. 03. 01.

Értesz a borokhoz? Kreatív vagy? Esetleg van már némi tapasztalatod a médiában? Vagy nincs? Sebaj! Hogyha szeretnéd, hogy az arcod ismert legyen a borszakmában, úgy érzed, jól tudsz kóstolni, és mesélni a borokról, akkor a Borászportál új pályázatát neked találták ki! Készítsd el saját kóstoló videódat, és nyerj borhétvégét, – tanfolyamot, vagy borválogatást, sőt, akár te lehetsz a Borászportál egyik új arca is!

Egy Youtube-ra feltölthető videót immár szinte bárki el tud készíteni, hiszen akár fényképezőgéppel, telefonnal kiváló minőségű tartalom gyártható. Itt az alkalom, hogy próbára tedd magad!
Mit kell tenned?
1. Nézd meg az alábbi három videót, és tekintsd őket útmutatásnak, meríts belőlük ötleteket:
Kielmayer Kristian – Pinot Noir Emiliana
Jamie Goode – Domaine du Cros Marcillac
Gary Vaynerchuk – Bordeaux Wine Tasting – Episode #230
2. Válaszd ki a kedvenc borod, vagy egy olyat, amiről úgy érzed, sok érdekeset tudsz róla mesélni.
3. Készítsd el saját kisfilmed maximum 3 percben, és 2013. február 28-ig töltsd föl a Youtube-ra.
4. Küldd el nekünk a linket az info@boraszportal.hu címre 2013. február 28-ig, egy cím, valamint kb. egy 1 500 karakteres leírás kíséretében, amely tartalmazza, hogy miért épp azt a bort választottad, amelyet bemutatsz a videóban, valamint azokat az információkat, amelyek esetleg a filmedből kimaradtak.
Ez után pedig már mi jövünk, a beküldött videók közül a Borászportál szerkesztősége fogja kiválasztani a legjobbakat, amelyek beküldői között értékes borhétvégéket, -tanfolyamokat és borokat sorsolunk ki. De ez még nem minden! A legjobb videó beküldője meghívást kap a Borászportál kóstolóira, valamint lehetősége lesz igazi borkülönlegességeket kóstolni a kamera előtt!
A pályázat beküldési határideje 2013. február 28. éjfél. Az ez után beérkező műveket nem értékeljük!
Az eredményhirdetés 2013. március 4-én lesz a Borászportálon és Facebook oldalunkon.
Technikai segítség:
  • Ügyelj arra, hogy a helyszínt és a hátteret körültekintően válaszd meg! Fontos a jól megvilágított helység, háttérnek pedig egyszínű fehéret, vagy „boros közeget” javaslunk.
  • Ne feledd, hogy nem csak a kép, a hang is lényeges eleme a felvételnek, csöndes, nyugodt helyet válassz!
  • Vágóképek elhelyezése a videóban nem kötelező, azonban a jól fényképezett, ötletes, látványos vágóképeket szeretni fogjuk!
  • Ajánlott formátumok: DV AVI, Mpeg-2 DVD HQ
 
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
20. Országos Diákfilmszemle pályázat
A Ház a Réten Kulturális Egyesület, az Aranytíz Kultúrház és a POLIFILM Műhely Alapítvány huszadik alkalommal rendezi meg ...
Ottlik 101 filmes pályázat
A Kortárs folyóirat és a Kortárs Online kulturális portál az Ottlik emléknapok 2013. rendezvénysorozat keretében nyílt pályázatot ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: