Komment

Kié a Föld holdja?

2012. 09. 30. • Szerző: istefán
Kié a Föld holdja?

Bizonyára sokakat meghökkent ez a kérdés, pedig nem is olyan égbekiáltó marhaság ilyesmit kérdezni, ha át akar nézni az ember a Hold másik oldalára.

 

Nem akartam én sehova nézni, amikor az eresz alatt a csillagokat bámultam és azon gondolkodtam, hogy melyiken ül az eresz alatt egy hozzám hasonló lény felém bámulva, amikor a domb mögül egy óriási vörös labda kezdett emelkedni.
A házikóm a domboldalon van, aránylag közel a tetőhöz, így a nagy sötétvörös golyó annyira közelinek tűnt, hogy majdnem befutottam a házba valami verőszerszám után, ha netán idegen zöldre barnult látogatók jönnének, zavarni békés nyugalmamat.
Szerencsére idejében megcsíptem magam és lehiggadtam, gondoltam kivárom a végét, lesz ami lesz,(a bicskát azért megtapogattam a zsebemben) így aztán nem zavartam se az asszony álmát, se nem riasztottam a szomszédokat, mert azok úgy sincsenek elérhető közelségben.
Nemsokára rájöttem, hogy bölcsen cselekedtem, hiszen a Hold volt a jövevény, csak annyira kikelt magából, hogy belevörösödött, meg óriásira duzzadt, ezért nem ismertem rá.
Mikor felismertem, valamelyest megnyugodtam, nem teljesen, mert furán nézett ki olyan vörös dühös óriásként.
Mivel így magára vonta figyelmemet, békén hagytam a csillagokat és felé fordítottam gondolataim, jobban mondva mögé, amit sötét oldalnak is neveznek, holott ugyanolyan világos, csak az ember számára sötét mivel nem ismeri.
Ezzel az oldallal kapcsolatosan rengeteg a feltételezés, sok elmélet látott napvilágot és próbáltak sokan magyarázatokat adni a titkokra, melyek ott lappanganak, de szerintem mindeddig sikertelenül.
Semmi az égvilágon nem bizonyított, se az, hogy van ott titok, se az, hogy nincs, sokan azt is kétlik, hogy valaha járt volna ember a Holdon és az Apollos utazások, csak amolyan trükkfelvételek, mivel nem szívélyesen fogadott vendég ott az ember.
Valami nekem is gyanús, mert furamód egy idő óta nem igyekszik senki a Holdra rándulni, se a felénk fordított felére, se a hátsó felére, de az is lehet, hogy ez csak azért, mert rengeteg pénzt elköltöttek már, a haszon meg egy nagyon nagy semmi.
Egyesek szerint azért nem küldenek embereket, mert a nem látható részen idegen katonai bázisok vannak, sőt kettesek szerint az egész csak egy nagy álarc, azaz egy óriási űrsikló sminkelte ki magát holdnak. A smink alatt kemény vértű valami van, ezért a Holdhoz csapódó meteoritek nem bírnak a mélyre hatolni, hanem szétporlanak a kemény páncélzaton.
Ha ez igaz, akkor már jogosan tehető fel a kérdés, kié a Hold?
Mert, ha egy ismeretlen civilizáció állította egy föld körüli pályára, előretolt helyőrséggel, akkor bizony az övé és bármikor leszállíthatja onnan, a Föld hoppon marad és vele együtt mi is, nem lesz többé se teliholdunk se félholdunk.
Mindezeket a feltételezéseket hivatalosan senki nem támassza alá, de nem is cáfolja, állítólag nem igazak, hiszen lefilmezték már a túlsó oldalt is és nincs ott semmi különös, se katonai bázis, se marslakó.
Ezt én is tanúsítanám bármilyen extragalaktikus törvényszéken, mert láttam a felvételeket és becsszóra semmi gyanúsat nem láttam, sőt majdnem semmit nem láttam, pedig világosság volt a sötét oldalon. Ha ez valakinek nem elég az keressen különb tanút, aki látott valamit, de vigyázat, ne legyen távolbalátó!
Mert a távolbalátók különleges tehetségük folytán, már másként látják a dolgokat.
Volt, vagy van(ez hadititok) egy Swann nevű manus, aki olyan híres távolbalátó, hogy odakoncentrálva egy csillagra, azt is megmondta(ja), hogy fiú-é vagy lány, sőt bele is lát(ott), így aztán azt is látja, szűz-e vagy nem.
Mellesleg jegyzem meg, hogy ez az úriember látta legelőször lelki szemeivel Jupiter karikáit, ezért szerintem nagyon szavahihető ember.
Nos, ezt az embert megkérte egy ismerőse (a NASA-nak dolgoztak mindketten egykor), hogy nézzen be egy kicsit a Hold mögé is.
Odakoncentrált hát és mit gondoltok, mit látott? Elmondom, aki nem tudná.
Saját lelki szemeivel nagy sürgés-forgást észlelt, óriási gépeket és füstölgő tornyokat látott, meg ki tudja mit látott volna még, ha észre nem veszi, hogy az ott sürgölődők észrevették pszichikai jelenlétét és kezdenek dühösen nézni rá. Ettől megijedt és gyorsan hazakotródott, úgy érezte, nem szívesen látott vendég a pszichikuma és veszélyes sokáig ott kódorognia, mert a végén nem engedik hazajönni, az árva fizikumával meg nincs mihez kezdjen. No, meg a fizikumát is féltette, nehogy valaki megparittyázza egy meteorit darabkával!
Mikorra idáig jutottam a gondolatokkal, a Hold már eltávolodott tőlem és magasan járt, én meg hirtelen eldöntöttem, nem nézek be mögé, okulva a híres távolbalátó példáján, hogy nem is olyan jó dolog a pszichikai kémkedés.
A kérdés viszont ekkor még erélyesebben kezdett feltevődni bennem, hogy valójában kié is ez az égitest, ha egyel talán égitest? Valójában csak a Föld vonzereje tartja olyan pályán, hogy mindig csak az egyik oldalát mutatja, vagy másnak is benne van a keze?
Talány ez mindenkinek és senki emberfia nem tud százszázalékosan se bizonyítani, se cáfolni egyetlen állítást sem, mert azok akik azt állítják, hogy sokat tudnak, valójában édeskeveset ismernek a Hold titkaiból.
 
Egy dologban azonban kezdtem nagyon biztos lenni, sosem fogok a Holdon telket vásárolni!
Melegen ajánlom másnak is, ha parcellát akar ott venni, várjon addig míg tisztázódik, hogy tulajdonképpen kinek is a tulajdona ez a Földet kísérő hold, nehogy csalódás érje, mert megtörténhet, hogy csak álcázott műhold és nincs rajta semmi, ami eladó!

 


Szerző:
istefán
Kolozsvár
Férfi
1959
Követem
Globálisan gondolkodva
Bûn és büntetés
Reszket a gatyám mert...
A kötelező biztosítás
Úgy fizet az ASIROM, hogy ettől magam elsírom
A demokrácia sötét oldalán
Menekültek vagy honfoglalók?
A pénz rabjai vagyunk, de szabadok akár indián John a rezervátumban
Burned-out: azaz kiégve. De annyira fiatalon?
Mi lesz veled emberiség, ha eltűnnek a méhek?
Miért lopjátok el az életet?
A nagylelkűség ára
Fejet cserélhetünk nemsokára
Nyakunkon a defláció!
Az ördög lehelete
Intelligencia és civilizáció
Zöldülő marslakónak lenni
Mi lesz az atomfegyverekkel, ha időnap előtt bekopog a nukleáris télapó?
Pólusváltás vagy háború?
Lesz-e az Ebola vírusának ellenszere?
A betegségek nem csak az űrből jönnek
Jaj neked te szegény ördög!
Piac és demokrácia
A fekete doboz
Narkót adok nektek, földi mennyországot!
Füstöljek, vagy füstölögjek?
Infláció és defláció
Ha egy UFO -ban születtem volna...
A mezei tapsifüles és a vegyi fegyver
A halálcsillag
Klímafegyver és hidegháború
Fogyókúráznék
Volt élet a Marson, de miért tűnt el?
Félelem nélkül is reszketek
Csókhiányban szenvedünk
Katasztrofális a katasztrófavédelem
Egy menő orosz divat
Elfordul, vagy felfordul a világ?
Fordulat a bankvilágban?
Halhatatlanok leszünk!
A gondolat tuningol?
A lyukakról általában
A valódi műhús szelet
Kié a Föld holdja?
Bolond, vagy félkegyelmű
ITT A JÉGKORSZAK A KANYARBAN!
A Bűvös dátum: 2012. december 22.

« Előző cikk
Következő cikk »
A kupon két oldalaA kupon két oldala
Divatba jöttek a kuponok. Naponta bombáznak minket az interneten és e-mailben reklámokkal, a különböző kuponos cégek az ...
Bolond, vagy félkegyelműBolond, vagy félkegyelmű
Ezen törtem a fejemet, hogy minek tartanak engem, félkegyelműnek, avagy bolondnak, megsértődjek-e, vagy nem? ...

Legnépszerűbb cikkek »
Panaszlevél a hotelnekPanaszlevél a hotelnek
Köszönöm, hogy ellátogathattam Hotelükbe! Élményekkel teli éjszakámért cserébe fogadják szeretettel építő kritikámat: ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: