Fotó pályázat

Kiskedvencem és én fotópályázat Lejárt.

2013. 06. 25. - 2013. 07. 13.

A Kedvencrandi.hu “”Kiskedvencem és én”” fotópályázatra invitálja Önt. Jelen Fotópályázat szabályzat vonatkozik a Flip Creative Kft. által szervezett Kedvencrandi.hu ”Kiskedvencem és én” fotópályázatra.

A Fotópályázaton részt vehet minden természetes, 14 életévét betöltőtt személy, aki a Kedvencrandi.hu regisztrált tagja és elfogadta a Kedvencrandi.hu valamint a Facebook /Kedvencrandi.hu Fotópályázat Általános Szerződési feltételeit valamit az Adatvédelmi nyilatkozatát.Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a pályázó cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)
A Fotópályázaton NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Flip Creative KFT tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.
2. A Fotópályázat leírása
A pályázó oly módon vehet részt a Fotópályázaton, hogy regisztrálja magát Kedvencrandi.hu és a Kedvencrandi.hu / Facebook Fotópályázaton  és feltölt minimum 1 maximum 5 fotót, ami róla és kiskedvencéről, vagy csak kiskedvencéről (háziállatáról) szól 2013. június 30-ig. Más egyéb módon érkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni. A Nyertes képnek szerepelnie kell a Facebook Fotópályázaton és a Kedvencrandi.hu weboldalon. A versenyen a legtöbb szavazatot kapott kép nyeri a lent felsorolt (6-os pont) nyeremények egyikét. A Fotókra bárki szavazhat a Kedvencrandi.hu/Facebook Fotópályázaton. Egy szavazó csak egyszer szavazhat ugyanarra a képre.
Fotó:
Minden feltöltött adat és kép ellenôrzés alá esik, melyet operátoraink végeznek. Bármilyen fotót bármikor indoklás nélkül törölhetünk.
Az adatlapra nem tölthetô fel szexuális tartalmú fénykép. Nem adható meg szexuális jellegû kép vagy leírás. Az Fotónak a jó ízlés határain belül kell maradnia és a Fotópályázat címét kell követnie. A Pályázó a fénykép beküldésével szavatolja, hogy  a fényképen a Pályázón kívül más nem szerepel, csak kiskedvence. (Háziállat) A Fotón nem szerepelhet harmadik fél.
3. A Fotópályázat időtartama
A Nyereményjátékon részt venni, arra jelentkezni 2013. június 13. 10.00 órától 2013. július 12. 18.00 óráig lehet. A Nyereményjáték időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.
4. A kiválasztás menete
A fotópályázat időtartamának végéig a megadott Facebook oldalon a szavazók döntik el melyik a legcukibb, legjobb minőségű, legaranyosabb fotó a versenyben. A fotóversenyen egy nyereményt osztunk ki.
5. Jelentkezés a Fotópályázatra
Like-old és regisztrálj a Kedvencrandi.hu/Facebook fotópályázaton
Töltsd fel a legcukibb,legszebb fotóidat,fotódat a verseny  Facebook oldalára és a Kedvencrandi.hu oldalra.
A fotópályázaton  való részvételhez szükséges mindkét oldalon regisztrálni és csak az lehet a nyertes fotók egyike, amelyik mind a két weboldalon szerepel.
Minden pályázó legfeljebb 3 képpel jelentkezhet.
A pályázó hozzájárul képeinek közléséhez a “Kiskedvencem és Én” fotópályázaton.
A fotópályázatra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A Pályázó felelős azért, hogy adatai a valóságnak megfelelőek legyenek.
A fotópályázatból kizárásra kerül az a Pályázó, aki a pályázat  tisztességességét bármilyen módon veszélyezteti, illetve a Szabályzatban szereplő kitételeket megsérti.
6. Nyeremény
A Flip Creative KFT nyereményként az alábbiakat ajánlja fel:
A legtöbb szavazatot gyűjtött pályázó díja (1.díj): 20.000 Ft-os Mediamarkt vásárlási utalvány és 15.000  Ft értékű sajtos és édes ajándékcsomag az Eredeti Ziegler Ostyától
2. díj: 10.000  Ft értékű sajtos és édes ajándékcsomag az Eredeti Ziegler Ostyától és egy főző-sütő kerámiaedény a Steigkeramia-tól
3.  díj: 5.000  Ft értékű sajtos és édes ajándékcsomag az Eredeti Ziegler Ostyától
A szavazók között kisorsolásra kerül 10.000 Ft értékű sajtos és édes ajándékcsomag az Eredeti Ziegler Ostyától.
A nyeremény pénzre nem váltható át és másra nem ruházható át. A Flip Creative Kft.  vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.

Bővebb info: Kedvencrandi.hu/Facebook

 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
Csak természetesen! fotópályázat
Csak természetesen! címmel a Szigetmonostori Kertbarát Kör és Szigetmonostor Faluház fotópályázatot hirdet, a Szentendrei-sziget ...
I. HUNTINGPress Nemzetközi Fotópályázat
A HUNTINGPress Nemzetközi Fotóügynökség meghirdeti első nemzetközi, nyilvános fotópályázatát. A fotópályázat témája: ;Mozgásban;. ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: