Technika/Életmód

Klári néni és Mara néni távolról érezték meg a fesztiválhangulatot

2016. 07. 11.
Klári néni és Mara néni távolról érezték meg a fesztiválhangulatot

Egy idősotthon két lakója is belekóstolt a fesztiválozás élményébe a FestivalBuddy segítségével. Klári néni és Mara néni ellátták jó tanácsokkal a fiatalokat, és saját buliélményeiket is megosztották velük. Vajon a Soundra már személyesen is ellátogatnak?

Idén már második alkalommal járja végig a legnagyobb nyári fesztiválokat a Telekom ikonikussá vált FestivalBuddy-ja. Ez a kölyökméretű figura lehetővé teszi, hogy bárki akár több száz vagy ezer kilométerre található otthonából jelentkezzen be a FestivalBudddy kameráján keresztül a koncertekre vagy legyen része a körforgásnak.

A Telekom VOLT Fesztiválon ezúttal nem csak külföldi barátok, munka miatt távol lévő haverok lestek bele a fesztiváléletbe, hanem az Olajág Idősek Otthonának lakói is megmártóztak a VOLT- életérzésben. A fesztiválozók nagy szeretettel beszélgettek és küldték a puszikat Örsi Klári néninek és barátnőjének, Fóti Istvánné Mara néninek, akik saját fiatalkori bulizásaik emlékét is felelevenítették a BuddyGuide által mozgatott figurának.

Klári néni az egykori házibulis élményeire emlékezett a fesztiválozóknak. Az ő idejében 2-3 kg kenyér, zsír és vöröshagyma volt a harapnivaló, kifulladásig ropták a táncot, és néha-néha azért az alkoholból is fogyott.

Mara néninek még 18 éves korában is haza kellett érnie este 10 órára. Sem cigarettáról, sem alkoholról nem lehetett szó.

Klári néni – akinek elmondása szerint a fesztiválozók az unokái lehetnének – maga is szívesen ott lenne személyesen a fesztiválokon, támogatja a bulizást, egyetlen kérése van, hogy a kábítószereket mindenki felejtse el, illetve mosolyogva hívta fel a fiúk figyelmét rá, hogy vigyázzanak, mert az apasági perekből probléma lehet. – Ebbe azért a hölgyeknek is van beleszólásuk – replikázott az egyik megszólított fiú a VOLT-on.

Mara néni csak annyit kért a fiataloktól, hogy szeressék az öregeket. A fesztiválon készült videó tanulsága szerint nem hiába kérte…

 


« Előző cikk
Következő cikk »
Trilumin - Luminárium a SzigetenTrilumin - Luminárium a Szigeten
Angliából idén tizennegyedszer érkezik a szigetre egy ;luminárium;, ami nem más, mint alámerülés egy színes álomvilágba, ...
Új korszak az esküvői videózásban? 360 fokban az esküvőkönÚj korszak az esküvői videózásban? 360 fokban az esküvőkön
Manapság nem kérdés, ha esküvőre kerül a sor, a legszebb és megismételhetetlen nap pillanatainak megörökítését legjobb, ...

Legnépszerűbb cikkek »
Kis írógép történelemKis írógép történelem
Manapság a számítógép szinte teljesen kiszorította, de a mai napig vannak hívei és főleg gyűjtői. Az írógép sok változáson ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: