Technika/Életmód

Klímafegyver és hidegháború

2013. 08. 13. • Szerző: istefán
Klímafegyver és hidegháború

Létezik-e klímafegyver? Úgy érzem, jogosan teszem fel ezt a kérdést, hiszen manapság annyiféle tömegpusztító fegyvernem létezik, hogy talán maga a Jóisten se tudja mennyi, mert még előle is eltitkolják...

rolex milgauss replica panerai radiomir replica replica hublot king power u-boat thousands of feet replica replica corum bubble replica rolex milgauss audemars piguet royal oak replica miu miu replica bagsomega replica panerai replica


Mi emberkék ismerünk néhány használtabb és szerényebb  fegyverféleséget, olyanokat például, mint az ártatlan kis atombomba, vegyi, biológiai fegyver, stb., stb.
Ezekről van tudomásunk, mert előttünk, rajtunk próbálgatják ki őket, de természetesen ökologikus keretek között, és feleannyit se ártanak vele senkinek, mint az én autóm kipufogógáza, a Gázai-övezetnek.
Ez bizonyított tény, tudom én is, a rendőr is, aki alkalomadtán leállít, mert állítólag azért nem kap szegény feje elég levegőt, meg fizetést, mivel túl sokat pöfögök a méregtől, mérges gázokkal szennyezve a levegőt.
Ez pedig olyan klímaváltozást idéz elő, hogy egy ionoszféra kutatóállomás se különbet. Gondolom,  tavalyában az iráni elnök is az én mérgező gázaimra célzott, amikor azt állította, hogy a rendkívüli szárazságot, nem természeti erők idézték elő. (Azóta is biciklivel járok, és csak paszulyos ebéd után szennyezem az atmoszférát, hála Istennek egyelőre ezért még nem vonják vissza a forgalmi engedélyem.)
Nem tudnám megmondani, hogy mi az igazság, de egy biztos, klímaváltozás van, ezt még az is be kell ismerje, aki nem hisz a mendemondáknak.
Melyek szerint, a CIA-t annyira megviselte az éghajlatváltozás, hogy ezzel kapcsolatos kutatásokat rendelt az Egyesült Államok Tudományos Akadémiájától 630 ezer dollár értékben. Azt kéne kiderítsék, hogy miként lehetne irányítani a Föld éghajlatát, és milyen következményekkel járhat mindez, de szigorúan csak nemzetbiztonsági szempontból figyelve, az időjárás megváltoztatásának esetleges utóhatásait.
Olyan ártalmatlan projekt ez kérem, akár az  atommag tanulmányozása!
Azt is addig-addig tanulmányozták, hasogatták, mígnem megszülettek az atomerőművek, atom-, neutron-, hidrogén- és egyéb bombaféleségek.
Ezek, állítólag mind hasznos felfedezések, ráadásul kímélik a környezetet!
Az erőművek nem bocsájtanak ki mérgező gázokat, és elég ritkán robbannak fel, de akkor is csak aktív részecskéket eregetnek a levegőbe.
Igaz, a bombák könnyebben robbannak, és elég gyakran hallani ilyesfajta próbálkozásokról, de ez csak a sivatagok mélyén titokban történik, ott meg nincs olyan környezet, aminek ártsanak, és ha ártanak is az titok, akár maga a robbantás. De hasznosak, mert akinél akad ilyesmi, az fél más környezetében robbantani, nehogy ellenhatást váltson ki, ami aztán a sajátjára is hatással lenne.
Így alakul ki a legnagyobb melegben is a hidegháború, ami a legeslegkörnyezetkímélőbb az összes háborúféleség közül.
A rendes, hagyományos háborúkban bevetnek mindenféle füstölgő fegyvert, amitől aztán úgy lyukad a Föld körüli ózonréteg, mint a gyönyörűség. Bezzeg a hidegháborúban semmit se vetnek be, csak mutogatják egymásnak. Hát nem környezetkímélő ez?!
De fejezzem már be ezt a sok kímélést, és lássuk létezik-e klímafegyver, amiről úgy negyven-ötven éve álmodoznak a katonák, és törik a fejüket a kivitelezésén.
Határozottan nem merem állítani, hogy az éghajlat változása egy akarattal bevetett fegyver miatt van, lehet ez csak véletlen próbálkozások eredménye is. (Mások szerint, állítólag egyedül az autóm hibája, ezért kell csak én fizessek érte adót, ami megkíméli a munkától azokat, akik nem is a környezetemben élnek)
De, ha valakinek sikerül(t) előállítani egy ilyen fegyvernemet, az lesz a Sátán után a Föld ura, természetesen, ha a Jóisten is beleegyezik, mert ha nem, akkor kárba vész minden erőlködés.
Ha tehát sikerül(t) összehozni egy amolyan HAARP -hoz hasonló ionoszféra kutatóállomást, (az oroszoknak is van ilyesmijük, a nevét nem tudom) ám sokkal erősebbet, amelyikkel aztán ott lehet fúrni lyukat a felhőrétegen, ahol épp jólesik, (ott aztán eső nem esik) már készen is lenne a kis klímafegyverecske. De milyen hatásos!
Ezzel osztán sakkban lehet tartani még azt is, aki inkább a vodkát kedveli, esővíz ellenében.(Ez logikus, hiszen víz nélkül még a szeszpára se csapódik le, nemhogy a vízpára lecsapódna!)
Azt se tudnám megmondani, hogy miért tűnnek el a felhők egyes országok felől, és gyülekeznek mások fölé. Klímafegyver hatása lenne? Vagy csak a természet játéka?
De mindenképpen ajánlanám, hogy a kínaiakkal ne rúgja össze a mosatlant senki, mert igaz nem tudom, mi van nekik és mi nincs, de nem csak "mindent az égvilágon", hanem ráadásként még esőt is tudnak fabrikálni, az egyszer biztos.


Szerző:
istefán
Kolozsvár
Férfi
1959
Követem
Globálisan gondolkodva
Bûn és büntetés
Reszket a gatyám mert...
A kötelező biztosítás
Úgy fizet az ASIROM, hogy ettől magam elsírom
A demokrácia sötét oldalán
Menekültek vagy honfoglalók?
A pénz rabjai vagyunk, de szabadok akár indián John a rezervátumban
Burned-out: azaz kiégve. De annyira fiatalon?
Mi lesz veled emberiség, ha eltűnnek a méhek?
Miért lopjátok el az életet?
A nagylelkűség ára
Fejet cserélhetünk nemsokára
Nyakunkon a defláció!
Az ördög lehelete
Intelligencia és civilizáció
Zöldülő marslakónak lenni
Mi lesz az atomfegyverekkel, ha időnap előtt bekopog a nukleáris télapó?
Pólusváltás vagy háború?
Lesz-e az Ebola vírusának ellenszere?
A betegségek nem csak az űrből jönnek
Jaj neked te szegény ördög!
Piac és demokrácia
A fekete doboz
Narkót adok nektek, földi mennyországot!
Füstöljek, vagy füstölögjek?
Infláció és defláció
Ha egy UFO -ban születtem volna...
A mezei tapsifüles és a vegyi fegyver
A halálcsillag
Klímafegyver és hidegháború
Fogyókúráznék
Volt élet a Marson, de miért tűnt el?
Félelem nélkül is reszketek
Csókhiányban szenvedünk
Katasztrofális a katasztrófavédelem
Egy menő orosz divat
Elfordul, vagy felfordul a világ?
Fordulat a bankvilágban?
Halhatatlanok leszünk!
A gondolat tuningol?
A lyukakról általában
A valódi műhús szelet
Kié a Föld holdja?
Bolond, vagy félkegyelmű
ITT A JÉGKORSZAK A KANYARBAN!
A Bűvös dátum: 2012. december 22.

« Előző cikk
Következő cikk »
Emberközeli élmény, nyugodt környezetben- Pihenés a Hotel AmetystbenEmberközeli élmény, nyugodt környezetben- Pihenés
Matyóföld szívében, Mezőkövesden, a Zsóry gyógyfürdő közvetlen tőszomszédságában elhelyezkedő három csillagos Hotel Ametyst ...
A mozi jövőjeA mozi jövője
A mozi halálát sokan és sokszor megjósolták már; egykor a televízió, később a videó- és DVD-lejátszók, manapság pedig a ...

Legnépszerűbb cikkek »
Kis írógép történelemKis írógép történelem
Manapság a számítógép szinte teljesen kiszorította, de a mai napig vannak hívei és főleg gyűjtői. Az írógép sok változáson ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: