Klubtagság és Kedvezménykártya

Journality éves Klubtagság, Sajtóigazolvány és Kedvezménykártya: (akciósan most 3490 Forint)

Milyen előnyökkel jár?
- Egy évig felhasználható EDC logós Sajtóigazolvány
- Hozzá tartozó Journality.hu nyakpánttal
- Gyémánt fokozat automatikusan
- Hozzáférhető extra tartalmak (tippek, tanácsok)
- 10% kedvezmény a webshopból
- EDC kedvezménykártya

Arany fokozat megszerzésével automatikusan jár! Az arany fokozat 26 publikált anyaggal érhető el.
Pontjaid beváltásával akár féláron is kiválthatod klubtagságodat. Minden egyes gyűjtött lájkod után 10 pontot írunk jóvá egyenlegeden.

A tagdíjat fizetheted postai csekkes befizetéssel. Ha beérkezett a befizetésed, rövid időn belül küldjük saját arcképes, Journality-s igazolványodat. A kártya gyártásától kezdve számít az éves tagság.

FONTOS! Csak regisztrált felhasználók rendelhetnek kártyát.

Ide kattintva megrendelheted

Miért lehet rá szükséged? Számos akkreditációt csak érvényes újságíróigazolvánnyal lehet igénybe venni. Több mint 1000 helyen országosan kedvezmények beváltására használható.

Az EDC kártyáról:
A Journality tagoknak a kártyákat készítő Euro Discount Club tagjaként számtalan fantasztikus kedvezményt vehetsz igénybe!  Ezeken a linkeken megtalálhatod, hogy hol, milyen kedvezményekre vagy jogosult, országszerte több mint 1000 helyen, amit csak a kártya felmutatásával vehetsz igénybe:

Országos térkép az elfogadóhelyekről

Kereső, mellyel könnyen válogathatsz az elfogadóhelyek közül

Kiemelt partnerek listája 

Kiemelt elfogadóhelyek:

    
 

További kiemelt elfogadóhelyek...

Támogatói kártya

Tisztelt Leendő Támogatónk!

Ön nagy valószínűséggel azért olvassa ezen sorokat, mert az egyik tagunk - aki az Ön egyik kedves ismerőse - felhívta fegyelmét arra, hogy ha néhány ezer forinttal támogatná szervezetünket, akkor tőlünk köszönetként kapott Euro Discount Club logós támogatói kártyájával milyen vásárlói előnyökre tehetne szert (például olcsóbban tankolhatna). Amennyiben Ön kiskereskedő vagy helyi szolgáltató (szállás, vendéglátás stb.), akkor valószínűleg az is szóba került, hogy EDC Silver logós támogatói kártya birtokában országosan már több mint egymillió potenciális vásárlóhoz juthatnának el a tevékenységéről az információk.

A találkozásuk alkalmával a tagunknak - feltételezzük - nem állt rendelkezésére internet képes mobiltelefon, ezért arra kérte Önt, hogy ezen oldalunkon adja meg adatait ahhoz, hogy a szükséges információkat - például a majdani támogatói kártyája grafikáját - Önnek egy automatikusan generált levélben megküldhessük. Az így generált e-mail Önt semmire nem kötelezi, egyrészt abban olvasható információk segítik a további tájékozódásban is, másrészt - pozitív döntése esetén - az abban található adatok alapján tudja utalását intézni.

A támogatási összeg megérkezése után Ön egy újabb automata levélben fogja megkapni azt a vonalkódszámot (úgynevezett debitcode-ot), amelyik a pár hét múlva postán megérkező - plasztik alapú - támogatói kártyáján is szerepelni fog. Az „előre megkapott” debitcode-dal Ön már olcsóbban tud vásárolni az Euro Discount Club webáruház elfogadóinál, illetve - amennyiben Ön kiskereskedő - megadhatja (vagy ha ezt már a www.edc.hu/elfogado weboldalon már megtette, megjelenítheti) adatait az EDC adatbázisában, többek között a www.edc.hu/kereso weboldalon.

Amennyiben Ön szeretne élni a fenti lehetőséggel (vagy csak megismerni a további részleteket), úgy kérjük, adatait adja meg a www.edc.hu/tamogatas/journality oldalon - akár a mobiltelefonja segítségével. (Kérjük, az oldal elején tagunk mindhárom adatát adja meg, ellenkező esetben nem fogjuk tudni neki megköszönni közreműködését.)

Köszönjük!