Journality Projektek

Legyél Te is könyvkritikus! Jelentkezz a kritikai példányért! Duncan Shelley: Vadászidény Lejárt.

2013. 06. 25. - 2013. 07. 14.
Legyél Te is könyvkritikus! Jelentkezz a kritikai példányért! Duncan Shelley: Vadászidény

A szabály még mindig egyszerű: Akit kiválasztunk, megkapja a könyvet, ami természetesen onnantól a sajátja, cserébe egy-két héten belül egy színvonalas könyvajánlót kell összehozni, ami csak nálunk jelenik meg. Jelentkezési határidő: 2013.07.13
Jelentkezni a projektre bejelentkezés után tudsz.

Jelentkezés  lépései:

1. Regisztráció
2. Belépés
3. Projektek/Jelentkezés

Info a könyvről:

Texasban és Massachusettsben mintegy harmincezer ember tűnt el az elmúlt hetekben! Nyomok nincsenek, hivatalos álláspont nincs! A Miss Nina Kay mesterdetektív által a televízióban elmondottakat nem erősítették meg és nem is cáfolták hivatalos oldalról!

A bemutatott felvételeket sem a kormány, sem az FBI nem kommentálta! A Dallasban megölt nyolc idegen lény holttestét ismeretlen helyre szállították, hollétükről senki nem adott ki tájékoztatást!

Egyesek invázióról beszélnek! A hatóságok attól tartanak, hogy a pánik következtében összeroppan a politikai hierarchia!

Miss Nina Kay még soha nem tévedett! Ha most sem téved, azzal a szörnyű igazsággal kell szembesülnünk, hogy egy idegen, földönkívüli faj élelmiszerként tekint ránk, emberekre!

A könyvkiadó honlapja

Bárki lehetőséget kaphat, hogy elmondja véleményét egy termékről vagy szolgáltatásról. Szerződött partnereinkkel egy adott téma mestereit keressük! Felhívásainkról adatlapodon és a hírlevélben értesülhetsz.
Jelentkezz most! Jelentkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez.

« Előző cikk
Következő cikk »
Jelentkezz játéktesztelőnek! Tölts egy felejthetetlen órát a TRAP-banJelentkezz játéktesztelőnek! Tölts egy felejthetetlen
Ha vállalod, hogy 4 barátoddal együtt részt veszel a játékon, majd beszámolót írsz az élményedről, jelentkezz!Határidő: ...
Jelentkezz a páros jegyért és írd meg a beszámolód! “Van Gogh Álmai” című kiállításJelentkezz a páros jegyért és írd meg a beszámolód!
Ha vállalod, hogy beszámolót írsz a kiállításról, amit csak nálunk jelentetsz meg, jelentkezz!Határidő: 2013.07.04 ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: