Sport

Magyar Pankrátorok: Murlock

2013. 01. 05.
Magyar Pankrátorok: Murlock

Legújabb rovatunkban a hazánkban egyre népszerűbb pankrátorokat faggatjuk múltjukról, jelenükről, és jövőbeli terveikről. Mindannyian a HCW (Hungarian Championship Wrestling) tagjai, és már bizonyították, hogy a világ élvonalában is megállnák a helyüket. Első interjúalanyunk Murlock!

Név: Murlock
Kor: 21
Magasság: 180 cm
Súly: 83 kg

Milyen sportokat űztél mielőtt pankrátor lettél?
Capoeira, szabadfutás, talajtorna, szertorna, akrobatika...

Mi a bevonuló zenéd? Az Only the Strong (Csak az erős győzhet) című filmben szereplő Paranué című szám (egy tradícionális capoeira zene kicsit modernizálva/utándolgozva)

Mikor kerültél be a HCW-be, milyen körülmények között? A HCW első gáláján, a Véres November 1-en debütáltam, tag team-ben 8Ball-lal. Egy asztalos tag team meccsben volt az ellenfelünk Renegade és J-Hawk.

Mi késztetett arra hogy pankrátor legyél? Korábbi sportjaimból hiányzott az, hogy tudjam, hogy nem csak magamért csinálom. A pro-wrestlingben úgy élvezhetem a mozgás szabadságát, és a levegőben való repülés örömét, hogy közben másokat szórakoztatok, és elterem figyelmüket a gondjaikról. Plusz a sok néző hihetetlen adrenalin-löketet ad, ami az egyik legjobb érzés a világon.

Hogyan írnád le a karaktered? A capoeira, és az akrobatika világából jöttem, és legfőbb célom az, hogy minél több embert szórakoztassak. Nálam a közönség az első, de persze nem adom meg magamat olyan könnyen a körülményeknek sem.

Milyen címeket sikerült eddig begyűjtened? Öveket még nem nyertem, de nagy eredménynek tartom, hogy sikerült a Direktorok egyik emberét, és személyes riválisomat, Michael Nuts-ot számüzetni a HCW-ből. Illetve itt megemlíteném azt is, hogy 8Ballal sikerült elérnünk, hogy a HCW eddigi legsikeresebb csapata vagyunk. Ringen kívüli eredmény, hogy szerepelhettem Péterfy Bori egyik klipjében, és vele a színpadon is, mint maszkos bírkózó.

Tehát van csapattársad...
Igen, "Fortuna ágyasa", vagyis 8Ball. Mi ketten vagyunk az 8lock.

Biztos ellenségekből is akad...
Szerencsére már a múltté, mert a Véres November 3-on egy "HCW karrier" tétű meccsen legyőztem a nemezisem, Michael Nuts-ot.


Murlock éppen egy neoncsövet tör szét ellenfele fején. forrás: HCW.hu

Egyébként kit választanál Tag-Team társnak a WWE-ből? Evan Bournet, Sin Carat, vagy Rey Mysteriot.

Melyik meccs típus a kedvenced? Én tag team párti vagyok. 8Ball-lal csapatban kezdtünk, és a közös edzések alatt erre specializálódtunk. Ha csapattárs nélkül kell küzdenem, nem tudom melyik meccstípust választanám, nem volt alkalmam sokfélét kipróbálni közülük. Bár az asztalokkal nincsenek szép emlékeim, de mégis talán az asztal meccset mondanám, mert azok után, hogy 3-szor is átestem rajtuk, már igazán átdobnék rajta valakit.

Eddigi legdurvább sérülésed? Hosszútávon a  legkomolyabb sérülésem az volt, amikor 2010-ben, a Ring Királyán Michael Nuts a feszítéseivel komoly sérülést okozott a jobb térdemben, ami két hónapig nem is jött teljesen rendbe, kénytelen voltam lemondani miatta egy meccset (a 2010-es Utolsó Emberigen lemondtam a Nuts elleni visszavágót. Az akkori rajongók még emlékezhetnek rá, hogy Hombre de Razón meccselt helyettem), vagy amikor a Véres November 2-n kidobtak a ringből a betonra, egy asztalba (a telet a derekam regenerálásával töltöttem). De amikor igazán bepánikoltam, az a Véres November 3-on volt. Mindenki láthatta, hogy ömlik a vérem, mert az asztallap majdnem levágta az ujjam, és megsérült a gyűjtőerem. Azt hittem ott vérzek el. Mondjuk az égési sérülésem is kellemetlen volt, ezen a meccsen ugyanis fel is gyújtottak...

Mit tartasz a legfontosabbnak? A történetet, a különleges mozdulatsorokat, vagy a vért és a fájdalmat?
A pörgéts, a lendületet, és az adrenalint. Utóbbit kiválthatja minden: a vér, egy ügyes mozdulat, akár a fájdalom, de ha jó a történet, már a meccs elején érezni az adrenalint.

Milyen a kapcsolatod a közönséggel/rajongókkal?
A legtöbben szeretnek, és ennek nagyon örülök. Vannak, akik kifejezetten utálnak, dehát mindenkinek más az ízlése, nem?

Létrák, asztalok, székek meccsen melyiket részesíted előnyben? Létra, és asztal. Bár létra nélkül is tudok repülni.

Kivel mérkőznél meg legszívesebben? (élő vagy halott) Jack Evans-szel, akit példaképemnek is tartok, és Rey Mysterioval. És bár teljesen más stílus, ha lehetséges volna, nagy megtiszteltetés lenne Wéber Árpáddal a ringben lenni.
 
Mennyire követed nyomon a "nagyokat"? Most már nem rendszeresen. Sokkal jobban szeretem csinálni.

Célkitűzéseid? Szeretnék 8Ballal egy olyan domináns tag team-et alkotni, hogy ha eljön a HCW-ben az ideje, és lesz tag team bajnoki öv, akkor mi legyünk a bajnokok jó hosszú ideig. De nagyon örülnék annak is, ha a HCW bajnoki öv egy olyam ember derekán csillogna, aki megérdemli, és nem szúrta hátba a bajtársait. Szívesen megfosztanám az övétől PG Hookert.

Következő meccsed? Január 19-én, az Áttörésen tag team-ben leszek Tengkwával, de az ellenfeleimet még nem tudom, a Direktorok nem hozták nyilvánosságra, és velünk sem közölték.

Mi az amit még megszeretnél osztani az olvasókkal/fanokkal? A lehetetlennek hitt dolgok lehetségesek, az ember képes repülni. Én már csak tudom; Csak szorgalom kell, és kitartás, és elérhetsz bármit

www.hcw.hu

A következő gála a Facebookon: http://www.facebook.com/events/127712277388811/

Ha érdekel a pankráció és a sport világa, lájkold Facebook oldalunkat, ahol elsőként értesülhetsz híreinkről:
https://www.facebook.com/pages/Journality-Sportmánia

« Előző cikk
Következő cikk »
Áttörés - Pankráció Gála BudapestenÁttörés - Pankráció Gála Budapesten
2013. Január 19. - Ki ne ismerné az oly megosztó véleménnyel bíró pankrációt? Vannak, akik negatív és vannak, akik meglehetősen ...
Botrány: csalás a sakk Bundesligában?Botrány: csalás a sakk Bundesligában?
Néhány napja a német sakkozóktól volt tele a média. A sakknagymester Falko Bindrich visszautasította, hogy a mérkőzését ...

Legnépszerűbb cikkek »
Adrenalin Extrém Hétvége, KunmadárAdrenalin Extrém Hétvége, Kunmadár
Augusztus 16-18 között került megrendezésre a Kunmadarasi Extrém Hétvége, ami ezúttal is tartogatott meglepetéseket. ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: