Programajánló

Magyar cirkuszcsillagok a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyrendelés Lejárt.

2013. 02. 14.
Magyar cirkuszcsillagok a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyrendelés

2013. február-március A Fővárosi Nagycirkusz első nemzeti cirkuszévadának kezdete, a Magyar Cirkuszcsillagok című műsor már látható a legendás városligeti porondon.

Az előadás nem csak a cirkusz összes szépségét, hanem napjaink legjobb magyar artistáit is felvonultatja. Amellett, hogy műsorunk szórakoztató és látványos, bemutatja a leggyönyörűbb cirkuszi állatokat és átélhetővé teszi az attrakciók semmivel össze nem hasonlítható feszültségét is. 

Magasiskola - Nyitókép
: Egy új produkció: a zenére táncoló holland fríz lovak, a Fővárosi Nagycirkusz tánckarával közösen bemutatott szám.

Eötvös Loránd & partnere – zsonglőr duó: Régi ismerősök, egy igazi cirkuszdinasztia képviselői a manézsban. Eötvös Loránd és felesége virtuóz zsonglőrök. Csupán azt nehéz eldönteni, hogy melyik a nagyobb bravúr: könnyed mozdulatokkal levegőben tartani a buzogányokat vagy a közönségnek megszámolni azokat.

Egzotikus állatszám – elefánt és tevék: Tevék, szürkemarhák és egy igazi sztár, Szandra, az elefánt, aki Roger Moore partnere volt az egyik James Bond-filmben. Most azonban nem a legendás színészre, hanem a jövő nagy magyar cirkuszcsillagára, ifjabb Richter Józsefre kell figyelnie.

Dittmár Roland & Németh Ágnes – komikus duó: A világszerte nagy tekintélynek örvendő Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon is díjazott komikus duó ezúttal Franciaországból érkezik a magyar porondra, hogy bebizonyítsa: nem a méret a lényeg! Lenyűgöző műsorukat nagy kanál humorral fűszerezik.
Sok nevetést, vidámságot ígér az elismert artista házaspár műsora.

Elastic-Fantastic-Bombastic – bungee jumping: A négy fiú megmutatja milyen is a bungee-jumping, s mindezt szinkronban, a kupolába szerelt trapézok között röpködve teszik. A produkciót kolléganőjük teszi még látványosabbá, aki a négyzet közepén lévő tissue-n végez akrobatikus gyakorlatokat.

Freiheit – lovak szabadidomítása: A cirkuszművészet egyik legnagyobb erénye, hogy gyönyörűen képes bemutatni ember és állat együttműködését, harmóniáját. Ez a szám nemes paripák látványának és az idomár magabiztosságának emlékezetes ötvözete. Holland frízek és arab telivérek szabadidomítása. Csodás látványt varázsol elénk a hátasok közös, összehangolt munkája, szinkron-mozgása és megtudhatjuk mit is jelent a „fonás” technika.

The Arc (Simet László & Simet Olga & Bakk Diana – óriás szemafor): Simet László, napjaink egyik legnagyobb magyar cirkuszcsillaga bámulatosan sokoldalú. Egyszer a Nyugati pályaudvarnál lélegzetállító magasságban, dróton egyensúlyozva lépked át a Nagykörút nyüzsgő forgalma felett, máskor tévénézők milliárdjai nézik elhűlve az olimpiai záróünnepségen, Londonban. Most azonban ezt a magasságot is kevésnek találva, kilép a világűrbe és partnernőivel szkafanderbe öltözve lépked a csillagok között.

Postakocsi – lovas-szám: Egy nemzeti cirkuszgála elképzelhetetlen a világszerte ismert és csodált lovas tradíciók bemutatása nélkül. Ez a szám egyszerre idézi fel a huszárok színpompás világát és virtuóz lovas tudásának, attrakcióinak hangulatát. A lóháton állva, kantárszárral egyben tartott ménes látványa megunhatatlan.

Cigánytábor – zsonglőrök, táncosok, késdobálók: Vándor vurstli, táncos lányok, vidám kavalkád, késdobáló produkció, zene, zsonglőrök – most mindenki átérezheti, hogy milyen egy klasszikus cigánytábor hangulata.

Komikus gumiasztal: Ez a humoros, akrobatikus elemekkel fűszerezett szám már meghódította Európa nagy cirkuszait. A Fővárosi Nagycirkusz közönsége most megcsodálhatja a látvány és a komédia tökéletes egyvelegét.

Golden Power – erőemelők: Biztosak lehetünk benne, hogy a 2004-es Monte Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál Bronz Bohóc-díjas, elismert duó erőfeszítéseit ezúttal is siker koronázza. Lassú mozdulataik és könnyedségük láttán szinte felfoghatatlan az az erő, amely árad belőlük.

Richter Flórián és lovas akrobatái – zsokészám: A műsor csúcspontját minden kétséget kizáróan a 2008-as Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas lovas akrobatái jelentik. Az elképesztően látványos számot a Fővárosi Nagycirkusz közönsége most láthatja először! Richter Flórián, a legfénylőbb magyar cirkuszcsillag, az egyetlen Monte Carlo-i győztes pályafutását a nemzeti cirkuszgálán koronázza meg.

 

Jegyrendelés a Fővárosi Nagycirkuszba a Magyar cirkuszcsillagok című előadásra itt.


« Előző cikk
Következő cikk »
A lovakat lelövik, ugye? - Vígszínház - JegyrendelésA lovakat lelövik, ugye? - Vígszínház - Jegyrendelés
2013. március - A híres regény és film vadiúj színpadi kiadása egyedi, műfajteremtő előadás, ahol a muzsika, a tánc és a ...
Depeche Mode koncert Budapest - JegyrendelésDepeche Mode koncert Budapest - Jegyrendelés
2013. május 21. A májusban induló turné keretein belül Budapestre is ellátogat a Depeche Mode, a Papp László Sportarénába ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: